İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,732
Resmen bedava. Samsung A55'den çok daha iyi bir telefon.
Nerede diyorlar bunu? Kamera konusunda bir tane bile kötü yorum görmedimBir hafta önce yanında kulaklık falan hediye ediyorlardi. Kamerası falan sulu boya gibi çekiyor diyorlar. Yani şuan aslında uygun değil
Bileklik hediyesiydi 1 günde kaldırdılar. Ginede çok iyi fiyatta. Samsung A55'e GPU olarak büyük fark atıyor ve Telephoto kamerası var. Birde kamerasının sulu boya gibi olduğunu nerden duydunuz acaba? En basidinden bi Hepsiburada yorumlarında atılan kameradan çekilmiş fotoğraflara bakın.Bir hafta önce yanında kulaklık falan hediye ediyorlardi. Kamerası falan sulu boya gibi çekiyor diyorlar. Yani şuan aslında uygun değil
Samsung S23 daha iyi ama arada 11 bin TL fiyat farkı var. Bütçem yeter dersen Samsung S23 alınabilir.samsung s23 mü daha iyi bu mu?
DxOMark puanı 130 vermiş nasıl kötü çekiyor ya. Ben çıktıgında inceleme videolarına bakmıştım gayet iyidiBir hafta önce yanında kulaklık falan hediye ediyorlardi. Kamerası falan sulu boya gibi çekiyor diyorlar. Yani şuan aslında uygun değil
yakınlaştırıldığında videolarda öyle yorumlar gördüm. Kullanmadığım için ben de tam bilemiyorumDxOMark puanı 130 vermiş nasıl kötü çekiyor ya. Ben çıktıgında inceleme videolarına bakmıştım gayet iyidi
50X zoom yaptığı için normal.yakınlaştırıldığında videolarda öyle yorumlar gördüm. Kullanmadığım için ben de tam bilemiyorum