Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,075
Şahsen S24fe kullanıyorum ama hiç bu kadar ucuzladığını görmemiştim honor 400'ün en büyük rakibi s24fe 28k bandına çıkmışken tercih edilebilinilir.
Hocam bu telefon aylarca 18500 den satıldı şuan pahali bileŞahsen S24fe kullanıyorum ama hiç bu kadar ucuzladığını görmemiştim honor 400'ün en büyük rakibi s24fe 28k bandına çıkmışken tercih edilebilinilir.
12gb ramli olan versiyonu ile karıştırıyor olabilir.Hocam bu telefon aylarca 18500 den satıldı şuan pahali bile
Hocam bu telefon aylarca 18500 den satıldı şuan pahali bile
Hiç fark etmedim ama o zaman sanırım youtuberlar paylaştığı için hb baya bi indirim yapmıştı, yinede kaçıranlar için fp olabilir.1 hafta önce 18.4k idi sanırım.
Ben s24fe için indirim bekledim uzun süre gelmedi, aldım sonra indirim değil bindirim gelmeye başladı seninde başına öyle bir şey gelmesin diye al bence piyasa çok ilginç.Düşerse tekrar inşallah alacağım direkt.
10t var zaten bende. Alamazsamda bundan devam ederim. 3 yıl güncelleme alacak canımı sıkıyor zaten.Ben s24fe için indirim bekledim uzun süre gelmedi, aldım sonra indirim değil bindirim gelmeye başladı seninde başına öyle bir şey gelmesin diye al bence piyasa çok ilginç.
Daha düşmesini bekleme hocam, kademeli olarak indirim miktarını kısıyorlar. Sanmıyorum tekrar ineceğini. İnfluncer indirim kodun falan varsa kullan geç.Düşerse tekrar inşallah alacağım direkt.
Geçen hafta 18.500 dü , hafta sonu ben 19.300 den aldım. Bugün 20.000 olmuş. İndirim kademeli olarak bitiyorŞahsen S24fe kullanıyorum ama hiç bu kadar ucuzladığını görmemiştim honor 400'ün en büyük rakibi s24fe 28k bandına çıkmışken tercih edilebilinilir.
İndirim bulursam alayım o zaman 300 500 falan. TeşekkürlerDaha düşmesini bekleme hocam, kademeli olarak indirim miktarını kısıyorlar. Sanmıyorum tekrar ineceğini. İnfluncer indirim kodun falan varsa kullan geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçen hafta 18.500 dü , hafta sonu ben 19.300 den aldım. Bugün 20.000 olmuş. İndirim kademeli olarak bitiyor![]()
Cihazı 2 gündür kullanıyorum , sorun varsa sorabilirsin.İndirim bulursam alayım o zaman 300 500 falan. Teşekkürler
Isınma olmasın başka bişey istemiyorum hocam. Honor 90dan biliyorum yazılımı çok iyi.Cihazı 2 gündür kullanıyorum , sorun varsa sorabilirsin.