Honor 400 alınır mı?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
Dostlar huaweinin bu serisi dikkatimi çekti. Google play uygulamaları falan çalışıyor mu sorun yaşar mıyım? Önerecek olan var mı başka telefon ya da bu telefonu bilen var mı?

kullananlar cok memnun. ben şahsen daha bılındık markaları tercıh ederdım yerınde olsam. bu fıyat bandında s24fe - s25fe dusunebılırsın. hangısı butcene uygunsa

kullananlar cok memnun. ben şahsen daha bılındık markaları tercıh ederdım yerınde olsam. bu fıyat bandında s24fe - s25fe dusunebılırsın. hangısı butcene uygunsa
Fe ler nasıl bir şey bilmiyorum, bilindik marka derken kankm, huaweiden bahsediyoruz nasıl bilindik olmasın daha 😂😂

Fe ler nasıl bir şey bilmiyorum, bilindik marka derken kankm, huaweiden bahsediyoruz nasıl bilindik olmasın daha 😂😂
huawei telefon konusunda cok bas agrıttı zamanında , fe modellerı gayet kullanılabılır . s24 fe alıp memnun olmayan yok cevremızde.

galaxy a56 8/256 nin fiyati 22k oldugu icin 18.750tlye honor 400 8/256 gayet iyi cihazdir. kutudan adaptor + kilif + ekrana uygulanmis cam filmi cikmasi da bir artisidir. ama ben yine de 20k ve alti butcede denk getirebilsem 17.999tlye Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 alirdim. ama honor 400 guncel ve guzel bir cihaz 👍🏻

Geri