Honor 400 Hala Alınır mı?

yusufxx1

80+
Reaksiyon skoru
98
Bütçe
24000
Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?

Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
24e alınmaz

Galaxy A56 tavsiye ederim. Metal kasası var. Yazılımı ve işlemcisi çok daha iyi.

Galaxy A56 tavsiye ederim. Metal kasası var. Yazılımı ve işlemcisi çok daha iyi.
hocam yanlış anlamayında sd yi exynosa degişmem ben şahsen ya

S24 fe alınır ara ara 25 26 ya düşüyor. Veya az daha koyulup s25 fe alınır be hocam

Benim için batarya önemli ya o yüzden honor istiyordum hem a56dan daha fazla hemde hızlı doluyor. Ayrıca işlemcilerdeki farklarda devasa değilse çok önemli değil bence...

valla ben x8c kullanıyorum.
Önceleri arka kamera tasarımını sevmezdim ama ekran çerçevesinin ince yapısı ve selfie kamerasının Apple ürünlerinden de güzel görünmesi baya kurtarıyor bu telefonu.

Siyahı tam olarak siyah gösteriyor.
Klavyeyi siyah yaptım ekran beyaz.

Klavye sanki kasayla bütünleşti.
Bi keresinde başkasında metroda görmüştüm baya çekici gelmişti. ondan sonra aklıma yattı bunu almak. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 çok çok ince ekran çerçevesi var. Bende almak iaterdim ama para yoook :D

eğer a56 mı honor 400 mü diye soruyorsan net honor 400 şuan.

Benim için batarya önemli ya o yüzden honor istiyordum hem a56dan daha fazla hemde hızlı doluyor. Ayrıca işlemcilerdeki farklarda devasa değilse çok önemli değil bence...

Honor Magic 7-8 serisini başarılı buluyorum (lite olanlar hariç) ama Honor 400 serisi bence iyi değil.

A56'nın işlemcisi %10 daha güçlü. Performans farkı az ama Samsung'un yazılımı çok daha gelişmiş ve stabil. 7 yıl güncelleme garantisi de var. Honor'un yazılımında Instagram gibi bazı uygulamalarda siyah ekran hatası olabiliyor ve video çekimlerinde kare atlamaları yapabiliyor. Özelleştirme açısından zayıf ve görünüm itibarıyla iOS kopyası bir arayüzü var.

Şarj konusunda honor 30 dakikada %80 şarj oluyor. Galaxy A56 ise 30 dakikada %65.

Uyguna Galaxy A56 varken plastik kasalı Honor'a 400 daha fazla para harcamak bilemiyorum...

8 gen 1 de snapdragondu...
8 gen 1 tabii ki iyi bi işlemci degil acayıp ucuza denk gelmedikce 2. elde vs

O olay tam komedi ya. Snapdragon 888 ve 8 Gen 1'in kötü olmasının 3 sorumlusu var:

1) O dönem bu işlemcileri Samsung üretmişti ve Samsung Foundry üretim sürecinin verimlilik değerlerini müşterisi Qualcomm'a olduğundan daha iyi göstererek yanlış raporlamıştı. Sonra bu raporun suçu çalışanlara atfedilip geçiştirildi. Qualcomm Samsung'u bırakıp 8 Gen 1 işlemcisininin hız aşırtılmış versiyonunu TSMC'ye ürettirdi. 8 Plus Gen 1 olarak isimlendirilmiş olan bu işlemci enerji verimliliğinde ciddi sıçrama yaşadı.

2) ARM o dönem V9 komut seti mimarisini ve Cortex X2, Cortex A710, A510 çekirdek mimarisini tanıttı. Bu çekirdeklerin Geekerwan analizine göre önceki ARM V8 komut setine sahip çekirdeklerinden enerji verimliliği daha kötüydü. Qualcomm ARM V9 mimarisine geçince bu sebeple de verimlilik kaybı yaşandı. ARM Cortex A720 çekirdeğiyle beraber iki nesil sonra V8 mimarisinden daha verimli olmayı başardı.

3) Üretilen işlemci madem beklenen verimliliği karşılamadı, Qualcomm saat frekanslarını biraz düşürerek ısınma sorununu dizginleyebilirdi ama sentetik testlerde rakiplerinden düşük skor almamak için yapmadı.

Sonuç olarak sektör 2 nesil boyunca el yakacak kadar sıcak işlemcileri müşteriye el birliğiyle iteledi. Pardon, sattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,867
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri