Honor 400 Kendimi kandırılmış hissediyorum

AzepTR

80+
Reaksiyon skoru
7
aşşağıda honor türkiye sitesinde yaptığım canlı destek görüşmesi bulunuyor. Sanki dolandırılmışım gibi hissediyorum. Moralim çok bozuk düzenlemeyle uğraşmadım.

Şimdi size yardımcı olabilecek bir uzmanla bağlantı kuracağım😉.

17:35
Sorunuzu çözmek için sohbetimiz başka bir operatöre aktarılıyor
Benim adım Ayten, ben HONOR müşteri destek hattı temsilcisiyim.
Size destek olmak için buradayım! HONOR ürünleri veya başka bir konuda sormak istediğiniz bir şey var mı? Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

merhabalar honor 400 satın aldım

bunu heryerde güncelleme desteği 6 yıl diye geçiyor

ama şimdi öğrendimki 3 yılmış

hangisi doğru acaba

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Size yardımcı olmaya çalışacağım.

Sorunuzla ilgili ayrıntıları cevap verebilmem için biraz zamana ihtiyacım olacak, lütfen sohbet penceresini kapatmayın.

17:36
tamamdır

Beklediğiniz için çok teşekkür ederim. Sabrınız için minnettarız. Şimdi kaldığımız yerden devam edebiliriz!

Cihazlar için yazılım desteği süreleri düzenlenmemiştir. Şu anda Avrupa Birliği ülkelerinde beta test çerçevesinde HONOR 400 serisi cihazlar Android™ güncellemelerini 6 yıl boyunca desteklemektedir. Ekvatoryal Asya ve Türkiye'deki Honor modelleri ise üretim tarihinden itibaren en az 3 yıllık güncelleme almayı sürdürüyor. Yakın zamanda bu süre daha uzun olabilir.

17:37
yani en az 3 yılmı 6 yıl mı

ona göre telefonumu iade edeceğim

net bir şey öğrenmem gerek benim için çok önemli bir konu

En az 3 yıllık güncelleme almayı sürdürüyor.

6 yıl ?

Şu an için Avrupa Birliği ülkelerinde beta test çerçevesinde HONOR 400 serisi cihazlar için geçerli.

17:38
Ek olarak sormak istediğiniz başka sorularınız var mı?

17:39
tam öğrenedim ki

6 yıl mı 3 yıl mı

3 yıl.

peki ya yapay zeka araçları paralı olacak mı

Sorunuzla ilgili ayrıntıları cevap verebilmem için biraz zamana ihtiyacım olacak, lütfen sohbet penceresini kapatmayın.

17:40
Bu kadar uzun beklettiğim için içtenlikle özür dilerim. Sizin için en iyisini sunmak adına yoğun şekilde çalışıyoruz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

17:43
Honor 400 serisinin bazı yapay zeka özellikleri ücretlidir. Hepsi ücretli olacak diye bilgi geçmemektedir. Ancak Görüntüden Videoya AI işlevi,

31 Ağustos'tan önce, Akıllı Telefon etkinleştirilirse, tüketici bir avantaja sahip olabilir: 2 ay boyunca günde 10 kez ücretsiz kullanabiliyor. Bir gün içinde 10 kez kullanıldıktan sonra işlev engellenir, aynı gün içinde kullanılamaz.
Örneğin, bir kişi 12 Haziran'da satın aldı ve akıllı telefonu 13 Haziran'da etkinleştirdi, 12 Ağustos'a kadar bir günde 10 kez ücretsiz kullanabilir, daha sonra bu imkan geçersizdir.
Bir kişi 31 Ağustos'ta satın alır ve akıllı telefonu 31 Ağustos'ta etkinleştirir, 30 Ekim'e kadar bir günde 10 kez ücretsiz kullanabilir, daha sonra bu avantaj geçersizdir.

ücretsiz işlevden sonra, tüketicinin bu işlevler için ödeme yapması gerekir.

17:44
yani günde 10 kere hak sınırsızmı olacak ?

evet.

17:45
günde 10 defa yapay zeka kullanımı sınırsız mı olacak her zaman kullanabilirmiyim bu özelliği ?

Görüntüden Videoya AI işlevi, günde 10 defa olarak kullanabilirsiniz. 10 defalık sınırı var.

17:46
ömür boyu ?

31 Ağustos'tan önce, Akıllı Telefon etkinleştirilirse, tüketici bir avantaja sahip olabilir: 2 ay boyunca günde 10 kez ücretsiz kullanabiliyor. Bir gün içinde 10 kez kullanıldıktan sonra işlev engellenir, aynı gün içinde kullanılamaz.

17:47
17:48
2 aydan sonra 10 gün hakkı bitiyormu ?

daha sonra bu imkan geçersizdir.

17:49
kendimi kandırılmış hissediyorum

teşekkürler

Bu durumla karşılattığınız için gerçekten çok üzgünüm. 😔Elimizde olan bilgilere dayalı olarak yardımcı olmaya çalıştım.

Honor Türkiye sınıfta kaldı bu olayları doğru anlatmayarak aynısını Nothing de yaşadı essential space ile 😡

aşşağıda honor türkiye sitesinde yaptığım canlı destek görüşmesi bulunuyor. Sanki dolandırılmışım gibi hissediyorum. Moralim çok bozuk düzenlemeyle uğraşmadım.

Şimdi size yardımcı olabilecek bir uzmanla bağlantı kuracağım😉.

Sorunuzu çözmek için sohbetimiz başka bir operatöre aktarılıyor
Benim adım Ayten, ben HONOR müşteri destek hattı temsilcisiyim.
Size destek olmak için buradayım! HONOR ürünleri veya başka bir konuda sormak istediğiniz bir şey var mı? Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

merhabalar honor 400 satın aldım

bunu heryerde güncelleme desteği 6 yıl diye geçiyor

ama şimdi öğrendimki 3 yılmış

hangisi doğru acaba

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Size yardımcı olmaya çalışacağım.

tamamdır

Beklediğiniz için çok teşekkür ederim. Sabrınız için minnettarız. Şimdi kaldığımız yerden devam edebiliriz!

Cihazlar için yazılım desteği süreleri düzenlenmemiştir. Şu anda Avrupa Birliği ülkelerinde beta test çerçevesinde HONOR 400 serisi cihazlar Android™ güncellemelerini 6 yıl boyunca desteklemektedir. Ekvatoryal Asya ve Türkiye'deki Honor modelleri ise üretim tarihinden itibaren en az 3 yıllık güncelleme almayı sürdürüyor. Yakın zamanda bu süre daha uzun olabilir.

yani en az 3 yılmı 6 yıl mı

ona göre telefonumu iade edeceğim

net bir şey öğrenmem gerek benim için çok önemli bir konu

En az 3 yıllık güncelleme almayı sürdürüyor.

6 yıl ?

Şu an için Avrupa Birliği ülkelerinde beta test çerçevesinde HONOR 400 serisi cihazlar için geçerli.

17:38

tam öğrenedim ki

6 yıl mı 3 yıl mı

3 yıl.

peki ya yapay zeka araçları paralı olacak mı

17:40
Bu kadar uzun beklettiğim için içtenlikle özür dilerim. Sizin için en iyisini sunmak adına yoğun şekilde çalışıyoruz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Honor 400 serisinin bazı yapay zeka özellikleri ücretlidir. Hepsi ücretli olacak diye bilgi geçmemektedir. Ancak Görüntüden Videoya AI işlevi,

Örneğin, bir kişi 12 Haziran'da satın aldı ve akıllı telefonu 13 Haziran'da etkinleştirdi, 12 Ağustos'a kadar bir günde 10 kez ücretsiz kullanabilir, daha sonra bu imkan geçersizdir.
Bir kişi 31 Ağustos'ta satın alır ve akıllı telefonu 31 Ağustos'ta etkinleştirir, 30 Ekim'e kadar bir günde 10 kez ücretsiz kullanabilir, daha sonra bu avantaj geçersizdir.

ücretsiz işlevden sonra, tüketicinin bu işlevler için ödeme yapması gerekir.

yani günde 10 kere hak sınırsızmı olacak ?

evet.

günde 10 defa yapay zeka kullanımı sınırsız mı olacak her zaman kullanabilirmiyim bu özelliği ?

Görüntüden Videoya AI işlevi, günde 10 defa olarak kullanabilirsiniz. 10 defalık sınırı var.

ömür boyu ?

17:47
2 aydan sonra 10 gün hakkı bitiyormu ?

daha sonra bu imkan geçersizdir.

kendimi kandırılmış hissediyorum

teşekkürler

Bu durumla karşılattığınız için gerçekten çok üzgünüm. 😔Elimizde olan bilgilere dayalı olarak yardımcı olmaya çalıştım.
Avrupada 6 bizde 3 yıl diyorlardı benfe almayı düsündüm s24fe karsısında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avrupada 6 bizde 3 yıl diyorlardı benfe almayı düsündüm s24fe karsısında
Yapay zeka da ücretli olacaktı bu sene sonu glb samsungdada aynısı vardı benm bilgim bunlar

bildiğin dolandırıldım hemde bildiğin koca bir şirket tarafından

bende honor 400, samsung a56 ve s24 fe arasında kalmıştım
ya tlf iyi iyide gelip böyle saçma sapan şeylerin yaşanması insanın morilini bozuyor en baştan bilseydim gene alırdım tlf yi ve bu kadar canım sıkılmazdı

Geri