Neler Yeni

Honor Magic 6 Pro'nun Instagram desteği var mı

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
yurtdışı cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz 2 tane yd almak mantıklı mı

yani fotoğraf paylaşacağım platformların %75i mark'ın platformu o yüzden gerekiyor gibi geliyor bana

Samsung tablet vesaire kullanıyorum güzel ama hiç teknik desteğini beğenmiyorum birde kamera olarak dxomarkta ilk 30a zor giriyorlar
hangi tablet?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Son düzenleme:

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
S9+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hiç almadım risk almayı çok istemiyorum ama risksiz derseniz alabilirim
Tab S9+ guzel bir tablet nasil bir sorun yasadiniz acaba? Evet bende biliyorum ipad seviyesinde bir cihaz degil ama arayuzu temiz akici guclu buyuk kaliteli ekranli bir tabler yani

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yiğit özcan
Merhabalar, forumu bir süredir telefon konularıyla meşgul ediyorum ancak halen bir karara varamadım telefon araştırırken Honor Magic 6 Pro'ya denk geldim ne yalan söyleyeyim telefona hayran kaldım ancak android tarafındaki bazı sıkıntılar var instagramda kalite düşmesi vesaire o sorun bu modelde var mı telefonu direkt olarak kamera ve ekran için alacağım
android te kayıp olmadan yükleme yapmak için modlu instagram kullanabilirsin ben kullanıyorum çok kez test ettim işe yarıyor aeroinsta kullanıyorum güncelleme almıyor artık ama sadece yükleme yapmak için kullanlır

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tab S9+ guzel bir tablet nasil bir sorun yasadiniz acaba? Evet bende biliyorum ipad seviyesinde bir cihaz degil ama arayuzu temiz akici guclu buyuk kaliteli ekranli bir tabler yani
Çoğu ipad airden iyi kendi fikrim tab s9+da sorun yaşamadım ancak önceden hep samsung telefon kullanıyordum onlarda çok sorun yaşadım
android te kayıp olmadan yükleme yapmak için modlu instagram kullanabilirsin ben kullanıyorum çok kez test ettim işe yarıyor aeroinsta kullanıyorum güncelleme almıyor artık ama sadece yükleme yapmak için kullanlır
Her cihazda tamamen işe yarıyor mu eğer işe yarıyorsa harika bir şeymiş

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yiğit özcan
Çoğu ipad airden iyi kendi fikrim tab s9+da sorun yaşamadım ancak önceden hep samsung telefon kullanıyordum onlarda çok sorun yaşadım

bayadır kullanıyorum cihazımda 2 tane intagram yüklü zaten modlu modsuz malesef artık güncelleme almıyor aeroinsta ama hala kullanılabiliyor sorunsuz baya özelliği var kaliteli yükleme haricinde bi dene istersen

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bayadır kullanıyorum cihazımda 2 tane intagram yüklü zaten modlu modsuz malesef artık güncelleme almıyor aeroinsta ama hala kullanılabiliyor sorunsuz baya özelliği var kaliteli yükleme haricinde bi dene istersen
Güvenlik açısından sorunlu gibi geldi biraz ama androidde en net çözüm gibi duruyor teşekkürler

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

evet eski samsunglarda sorun herkes yasadi ama suanki piyasada samsung turkiye pazarinda cok iyi fiyatlandirma yapiyor ozellikle amiral gemisi telefonlarinda cok iyi fiyatlandirma yapiyor S24+ ile Iphone 16 Pro yurtdisinda ayni fiyata ama turkiyede arada 30 bin fark var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
evet eski samsunglarda sorun herkes yasadi ama suanki piyasada samsung turkiye pazarinda cok iyi fiyatlandirma yapiyor ozellikle amiral gemisi telefonlarinda cok iyi fiyatlandirma yapiyor S24+ ile Iphone 16 Pro yurtdisinda ayni fiyata ama turkiyede arada 30 bin fark var
S24u çok iyi cihazda tasarımı rahatsız ediyor beni köşe tasarımı denerken beni rahatsız etmişti s25u ise 80k küsürden çıkacak diyorlar bu yüzden başka cihaz arıyorum şu anlık birde kamerası dxomarkta ilk 30a zor giriyor

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
S24u çok iyi cihazda tasarımı rahatsız ediyor beni köşe tasarımı denerken beni rahatsız etmişti s25u ise 80k küsürden çıkacak diyorlar bu yüzden başka cihaz arıyorum şu anlık birde kamerası dxomarkta ilk 30a zor giriyor
evet koseli tasarimi benide rahatsiz etti ama honor magic 6 pronu ta siddetle tavsiye etmem s25u da evet bencede paha gelir ama iphone 15 pro max da tavsiye etmem s24 ultra dururken ikinci el telefona o parayi vermezdim ben s24 ultra net bir sekilde daha iyi ama bence bekleyin paranizida biriktirin suanki kullandiginiz telefon neyse s25 ultra cikinca takas destegi veriyorlar telefonun ucuz olsa bile ek 8k ya kadar indirim yapiyorlar belki uygun bi fiyata alabilirsin s25 ultrani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom