Peki s25 plus ile magic 7 pro arasında hangisini önerirsinmagic 7 pro
Magic 7 pro yine bişey değişmez sadece pil artiyor Samsung S5 serisi güzel değil ben hiç beğenmedim ultra almadiktan sonra samsungu napcanPeki s25 plus ile magic 7 pro arasında hangisini önerirsin
Honorun yazılımı Samsunga göre nasıl acaba xiaomi gibi kötü değildir heraldeMagic 7 pro yine bişey değişmez sadece pil artiyor Samsung S5 serisi güzel değil ben hiç beğenmedim ultra almadiktan sonra samsungu napcan
Honor yazılımı stabil sorunsuz şuanda sadece samsung da good lock gibi özelleştirme çok kısıtlı yani az önem vermiyorsan honor al samsung daha silikon karbona geçmedikten sonra hala pil konusunda gerideHonorun yazılımı Samsunga göre nasıl acaba xiaomi gibi kötü değildir heralde
Peki kameralar arasında fark varmıHonor yazılımı stabil sorunsuz şuanda sadece samsung da good lock gibi özelleştirme çok kısıtlı yani az önem vermiyorsan honor al samsung daha silikon karbona geçmedikten sonra hala pil konusunda geride
şöyle diyeyim eğer doğal bir renk istiyorsan samsung eğer daha renkli ve canlı istiyorsan honor fotoğraf kalitesi bana göre pek fark etmesede honor bi tık önde gibiPeki kameralar arasında fark varmı
sana tasvsiyem videolara bak hangisini beğenirsen onu al ama gidebilirsen elden test etmeni öneririmPeki kameralar arasında fark varmı
Açık ara magic 7 proArkadaşlar yukarıda belirttiğim 2 telefon arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı