Daha var mı böyle biraz daha zorlarsam 100tl falan olur .Hadron! Kalitenin bir numaralı adresi!
Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led Fiyatları
Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led ve indirimleri Cimri'de. Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led ürünün teknik özelliklerini, fiyat geçmişini ve kullanıcı yorumlarını inceleyip 0.0 TL'den başlayan fiyatlarla hemen satın alın.www.cimri.com
Daha var mı böyle biraz daha zorlarsam 100tl falan olur .
hadron adamdır !Hadron! Kalitenin bir numaralı adresi!
Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led Fiyatları
Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led ve indirimleri Cimri'de. Hadron HD6050 Pc Hoparlör Ses Sistemi 1+1 Led ürünün teknik özelliklerini, fiyat geçmişini ve kullanıcı yorumlarını inceleyip 0.0 TL'den başlayan fiyatlarla hemen satın alın.www.cimri.com
Basslara kicklere önem veriyorum bu fiyat aralığındaki en iyisi bu mudur ?Rampage Falsetto RMS-G7 1+1 6 W Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Falsetto RMS-G7 1+1 6 W Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Falsetto RMS-G7 1+1 6 W Hoparlör özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Basslara kicklere önem veriyorum bu fiyat aralığındaki en iyisi bu mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/siparis/?p=947795725&ref=akakce&v=1.98.7&z=125 Bu nasıldır ? @atachu , @TECHNO
100 TL ye göre iyidir bence.Evet o videolarda gördüm sizce kalitesi götürür mü beni.
bu fiyat bandında alacağınız tüm hoparlörler benzer kalitede olacaktır. attığınız videodaki hoparlör gayet güzel görünüyor. şimdiden hayırlı olsun diyelimBasslara kicklere önem veriyorum bu fiyat aralığındaki en iyisi bu mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/siparis/?p=947795725&ref=akakce&v=1.98.7&z=125 Bu nasıldır ? @atachu , @TECHNO
Teşekkür ederim Rampage RMS-G7 çok kalitesiz duruyor sanki 3 ay dayanır gibi görüntüsü var o yüzden Dark biraz daha kaliteli gibi Dark a güvendim kullanınca yeni bir konu olarak açarım .bu fiyat bandında alacağınız tüm hoparlörler benzer kalitede olacaktır. attığınız videodaki hoparlör gayet güzel görünüyor. şimdiden hayırlı olsun diyelim