Hoparlörü Olaylı Telefon Poco F8 Pro ve Ultra Ön Siparişe Açıldı !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,535
Yurt dışında çok ses getiren o olaylı telefon sonunda ülkemize geldi !🔥
Poco F8 Pro ve F8 Ultra serileri ön siparişe açıldı !🔥 (Cihazlar 1 ay sonra kargolanmaya başlayacakmış)
Cihazlar, Snapdragon 8 Elite ve 8 Elite Gen5 işlemcileri ve Bose işbirliği ile üretilmiş sağlam bir ses sistemi ile birlikte geliyor !🔥
Ayrıca iki cihazda da M10 panel var, ekran yönünden de cihazlar epey iddialı duruyor.
Bunlar dışında Poco X1 ve M1 tabletleri de satışa açılmış.

🔴NOT: Cihazı şimdi alacak arkadaş varsa ödeme adımında kupon kullanmayı ve hediye seçmeyi unutmasın.

1764193005972.webp

1764193085416.webp

Linkler👇

Ürünler hakkında detaylı bilgi için izlemenizi öneririm👇

Son düzenleme:
F7 Pro kullanıyorum, kısa bir süre aldım, yapacak bir şey yok telefon bozulmuştu acildi 😅yoksa f8 alırdım

kamerayı unutacaksanız alın. Kameraları çok kötü.

Ekranı ve işlemcisi iyi

Sizin düşüncenizi merak edip sormuştum da neyse...
8 Gen5 işlemcili ilk cihaz sanırım f8 ultra tr de. Oyuncuysan alınır, ultranın kamera iyi kötü götürür kötü değil, pro modelinde kamerayı önemsemeyecekseniz alın. Ekran ve batarya konusunda iki cihaz da iddialı. Ses konusunda yorum yok tasarımda görüyorsun zaten :kekw:
Genelde poco cihazların lansman'dan sonra fiyatları iner, ama malum bellek krizi var piyasada, düşüp düşmeyeceği meçhul. Beklemem diyorsanız yanında ki hediyeleri ile değerlendirilebilir, baya çeşit güzel hediye var. Kısaca kamera paketi dışında dolgun cihazlar, kamera ön planda değilse alınır.

8 Gen5 işlemcili ilk cihaz sanırım f8 ultra tr de. Oyuncuysan alınır, ultranın kamera iyi kötü götürür kötü değil, pro modelinde kamerayı önemsemeyecekseniz alın. Ekran ve batarya konusunda iki cihaz da iddialı. Ses konusunda yorum yok tasarımda görüyorsun zaten :kekw:
Genelde poco cihazların lansman'dan sonra fiyatları iner, ama malum bellek krizi var piyasada, düşüp düşmeyeceği meçhul. Beklemem diyorsanız yanında ki hediyeleri ile değerlendirilebilir, baya çeşit güzel hediye var. Kısaca kamera paketi dışında dolgun cihazlar, kamera ön planda değilse alınır.

Alacağımdan değil de sadece bilgi sahibi olmak istedim, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,450
Üyeler
185,729
Son üye
infaz
Geri