Siteyi bildim şu an ama epicte daha ucuz galiba.Reklam olmasın diye isim vermeyeceğim, çok fazla key satın aldığım yani güvendiğim bir sitede Horizon Zero Down 240TL'ye Düşmüş. Sizce 240TL'ye Alınır mı? Siz olsanız 240 TL'ye Ne alırsınız?
Verilmezarkadaslar epicten oyun almayi sevmedigim icin key aliyorum zaten sizce 240 TL verilir mi bu oyuna onu soruyorum sagolun yine dee.
Yani grafikler efsane diyebilirim ama oynanış da ortalama diyeyim. Yine de biraz oynayıp sıkıldığım bir oyun.Reklam olmasın diye isim vermeyeceğim, çok fazla key satın aldığım yani güvendiğim bir sitede Horizon Zero Down 240TL'ye Düşmüş. Sizce 240TL'ye Alınır mı? Siz olsanız 240 TL'ye Ne alırsınız?
bu epicte sıkıntı yaşamayan bi ben varım herhalde. Şu zamana kadar bi Tomb Raider oyununda sıkıntı yaşamıştım (açılmıyordu) onu da çözdüler.arkadaslar epicten oyun almayi sevmedigim icin key aliyorum zaten sizce 240 TL verilir mi bu oyuna onu soruyorum sagolun yine dee.
Reklam olmasın diye isim vermeyeceğim, çok fazla key satın aldığım yani güvendiğim bir sitede Horizon Zero Down 240TL'ye Düşmüş. Sizce 240TL'ye Alınır mı? Siz olsanız 240 TL'ye Ne alırsınız?