Horizon Zero Dawn alınır mı?

Reaksiyon skoru
19
Serinin yeni oyunu Horizon Forbidden West yakında PC için yayınlanacak. Sizce bu seri oynanmalı mı?

İkisini de bitirdim, oynanır. Fena oyun değiller. Grafikleri muazzam. Hikaye fena değil. Açık dünyası güzel. Forbidden westten önce zero dawn bitirilmeli. Yoksa filme ortadan baslamış gibi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynanmaz diyenlere bakma. Bu devirde kimseye oyun beğendiremiyosun. Her oyunda BG3, RDR2 gibi üst düzey bişey bekleniyor. Kesinlikle oynanır al

150tl civarına düşüyor epicte ben sıkılıp bırakmıştım bu arada pc ilk cıktığında oynamıştım ve beğenmemiştim üsttekine bakma

150tl civarına düşüyor epicte ben sıkılıp bırakmıştım bu arada pc ilk cıktığında oynamıştım ve beğenmemiştim üsttekine bakma
Sen üsttekine bakma asıl kardeşim. Daha oyunu bitirmemişler. Boş yapıyorlar. Forbidden West, Zero dawndan çok daha iyi onu da soyliyim ama hikaye için oynaman lazım.

ps5 de Forbidden oynadığımda assassins creed havası aldım bu yüzden 5-10 saat oynaayıp bıraktım. Zero dawnı ise bir ara oynamıştım fakat oyun bolluğu var diye daha sonra oynamak için sıraya aldım. Bana göre Zero Dawn daha iyi.

Bence sonynin son 5,6 yılda çıkarmış olduğu en skıcı oyun paramı ziyan ettiğimi düşündüğüm oyun.

ps5 de Forbidden oynadığımda assassins creed havası aldım bu yüzden 5-10 saat oynaayıp bıraktım. Zero dawnı ise bir ara oynamıştım fakat oyun bolluğu var diye daha sonra oynamak için sıraya aldım. Bana göre Zero Dawn daha iyi.
Zevkler tartışılmaz ama, bence Forbidden çok daha iyi. Hikaye anlatımı daha iyi. Mekanlar daha iyi. Combat daha iyi. Yan görevler daha iyi. Bosslar daha iyi. Yine de siz bilirsin😊 Bir de son çıkan dlc si de var. Ona da bakmak lazım

Bence sonynin son 5,6 yılda çıkarmış olduğu en skıcı oyun paramı ziyan ettiğimi düşündüğüm oyun.
Allah Allah arkadaşlar sizin oynayıpta beğendiğiniz oyunları cidden merak ettim. Ne oynuyosunuz abi siz. Çok populer oyunlar dışında.

Zevkler tartışılmaz ama, bence Forbidden çok daha iyi. Hikaye anlatımı daha iyi. Mekanlar daha iyi. Combat daha iyi. Yan görevler daha iyi. Bosslar daha iyi. Yine de siz bilirsin😊 Bir de son çıkan dlc si de var. Ona da bakmak lazım

Allah Allah arkadaşlar sizin oynayıpta beğendiğiniz oyunları cidden merak ettim. Ne oynuyosunuz abi siz. Çok populer oyunlar dışında.
tamam dostum en elit sensin biz sadece populer oyunları oynuyoruz birde zevkler tartışılmaz demiş ne karışıyon la bize o zaman sıkıldık işte oynarken

tamam dostum en elit sensin biz sadece populer oyunları oynuyoruz birde zevkler tartışılmaz demiş ne karışıyon la bize o zaman sıkıldık işte oynarken
Amma boş yapmışsın. Burası forum kardesim burada fikirler tartışılır. Konuşulur. Ben en elitim diye bir şey mi yazdım. Populer oyunlar disinda Sevdiğiniz oyunlar hangileri diye merak ettim sordum.

Amma boş yapmışsın. Burası form kardesim burada fikirler tartışılır. Konuşulur. Ben en elitim diye bir şey mi yazdım. Populer oyunlar disinda Sevdiğiniz oyunlar hangileri diye merak ettim sordum.
kendinle çelişiyorsun tartışılmaz dedin diye söylüyorum her cümlende popüler oyunlar dışında diyip duruyorsun bumu tartışma

Onu sana demedim sen üstüne alma. Ya da alabilirsin. Konu kapansın

alınır bence zaten bu sene içinde türkçe dil destekli forbidden westte gelicek combo yapmış olursun :kekw:

Geri