AynıSinemalar
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Serinin yeni oyunu Horizon Forbidden West yakında PC için yayınlanacak. Sizce bu seri oynanmalı mı?
Sen üsttekine bakma asıl kardeşim. Daha oyunu bitirmemişler. Boş yapıyorlar. Forbidden West, Zero dawndan çok daha iyi onu da soyliyim ama hikaye için oynaman lazım.150tl civarına düşüyor epicte ben sıkılıp bırakmıştım bu arada pc ilk cıktığında oynamıştım ve beğenmemiştim üsttekine bakma
Zevkler tartışılmaz ama, bence Forbidden çok daha iyi. Hikaye anlatımı daha iyi. Mekanlar daha iyi. Combat daha iyi. Yan görevler daha iyi. Bosslar daha iyi. Yine de siz bilirsinps5 de Forbidden oynadığımda assassins creed havası aldım bu yüzden 5-10 saat oynaayıp bıraktım. Zero dawnı ise bir ara oynamıştım fakat oyun bolluğu var diye daha sonra oynamak için sıraya aldım. Bana göre Zero Dawn daha iyi.
Allah Allah arkadaşlar sizin oynayıpta beğendiğiniz oyunları cidden merak ettim. Ne oynuyosunuz abi siz. Çok populer oyunlar dışında.Bence sonynin son 5,6 yılda çıkarmış olduğu en skıcı oyun paramı ziyan ettiğimi düşündüğüm oyun.
tamam dostum en elit sensin biz sadece populer oyunları oynuyoruz birde zevkler tartışılmaz demiş ne karışıyon la bize o zaman sıkıldık işte oynarkenZevkler tartışılmaz ama, bence Forbidden çok daha iyi. Hikaye anlatımı daha iyi. Mekanlar daha iyi. Combat daha iyi. Yan görevler daha iyi. Bosslar daha iyi. Yine de siz bilirsinBir de son çıkan dlc si de var. Ona da bakmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah Allah arkadaşlar sizin oynayıpta beğendiğiniz oyunları cidden merak ettim. Ne oynuyosunuz abi siz. Çok populer oyunlar dışında.
Amma boş yapmışsın. Burası forum kardesim burada fikirler tartışılır. Konuşulur. Ben en elitim diye bir şey mi yazdım. Populer oyunlar disinda Sevdiğiniz oyunlar hangileri diye merak ettim sordum.tamam dostum en elit sensin biz sadece populer oyunları oynuyoruz birde zevkler tartışılmaz demiş ne karışıyon la bize o zaman sıkıldık işte oynarken
kendinle çelişiyorsun tartışılmaz dedin diye söylüyorum her cümlende popüler oyunlar dışında diyip duruyorsun bumu tartışmaAmma boş yapmışsın. Burası form kardesim burada fikirler tartışılır. Konuşulur. Ben en elitim diye bir şey mi yazdım. Populer oyunlar disinda Sevdiğiniz oyunlar hangileri diye merak ettim sordum.