Neler Yeni

Horizon Zero Dawn alınır mı?

Kaygusuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem KAYGUSUZ
Serinin yeni oyunu Horizon Forbidden West yakında PC için yayınlanacak. Sizce bu seri oynanmalı mı?
Hocam ben her iki oyunu bitirmiş birisi olarak almanı öneririm. Oyun grafik anlamında olsun hikaye anlatımında olsun gayet iyi. Ama ben mi beceriksizim bilmiyorum horizon forbidden west'te bossları keserken baya zorlanmıştım 😃

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Zevkler tartışılmaz ama, bence Forbidden çok daha iyi. Hikaye anlatımı daha iyi. Mekanlar daha iyi. Combat daha iyi. Yan görevler daha iyi. Bosslar daha iyi. Yine de siz bilirsin😊 Bir de son çıkan dlc si de var. Ona da bakmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah arkadaşlar sizin oynayıpta beğendiğiniz oyunları cidden merak ettim. Ne oynuyosunuz abi siz. Çok populer oyunlar dışında.
Ahahaah sana bir liste atıcam 2021 nisan dan bu yana bitirdiğim oyunları hayatında o kadar oyun bitirmişsimisin merak ediyorum. Sadece bekle yorumunu sonra tekrar yap.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Ahahaah sana bir liste atıcam 2021 nisan dan bu yana bitirdiğim oyunları hayatında o kadar oyun bitirmişsimisin merak ediyorum. Sadece bekle yorumunu sonra tekrar yap.
Yaz bakalım bu tarzda kaç tane oyun oynadın da bu oyunu oynatmayacak kadar daha iyiler, bekliyorum. 7 yaşımdan beri oyunlarla ilgiliyim ve oynuyorum. 21 senedir.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Yaz bakalım bu tarzda kaç tane oyun oynadın da bu oyunu oynatmayacak kadar daha iyiler, bekliyorum. 7 yaşımdan beri oyunlarla ilgiliyim ve oynuyorum. 21 senedir.
sen sadece bekle gog galaxy üzerinden tüm oyunlarımı da atıcam kaç oyun varmış 10 da evde oluyorum doğuduğumda ps1 im vardı babadan kalma bizde 22 yıldır oynamadığım oyun yok tüm konsollar çocukluğumdan bu yana elimden geçti unutma atacağım oyunlar 3 yıllık sadece yeniden bitirdiklerimde var. Arasında listedede düşün kaç oyun bitirmişim 22 senede.

Oggyard

80+
Bence oynanır. Herkesin hobisi, zevki farklı tabi ama, önceden PlayStation 4 üm varken, ilk oyunda hikayeyi bitirdikten sonra bile gidip, güçlü, boss denilecek güçteli robotları öldürüyordum. Sarıyordu. Yeni oyun çıkarsa ve fiyatında indirimde yakalarsam kesinlikle alırım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Yunus Şahin
Herkes çok olumlu yorum yapmış, oynanır demiş. Bunu görüp bende aldım ama oynayamadım. Sıkıcı geldi bana da.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
sen sadece bekle gog galaxy üzerinden tüm oyunlarımı da atıcam kaç oyun varmış 10 da evde oluyorum doğuduğumda ps1 im vardı babadan kalma bizde 22 yıldır oynamadığım oyun yok tüm konsollar çocukluğumdan bu yana elimden geçti unutma atacağım oyunlar 3 yıllık sadece yeniden bitirdiklerimde var. Arasında listedede düşün kaç oyun bitirmişim 22 senede.
Yok kardeşim butun oyunlarının seceresini çıkarmana gerek yok burada. Çoguna da bakmam işim mi yok benim. Bana bu oyunun neden kotu oldugunu soyle sadece. De ki ben oynadım bitirdim ve şu şu yönlerı kötü oynanmaz de. Ben susarım. Daha bitirmeden yorum yapıyorsunuz. Hangi oyun olursa olsun böyle bir eleştiri olmaz. Adam gelmiş sadece kötü oynanmaz diyor. Sebep diyorum sıkıcı diyor. Sıkıcı olması senin tarzın olmaması kardeşim. Oyun kotu olduğu için değil önce bunu anlaman lazım. oyunun bir yönü sıkıcı gelmiştir size oynayamamış olabilirsiniz. Ama bu oyunu herkes açısından oynanmaz leş bir oyun da yapmaz. Siz ya kotu oyun gormemişsiniz ya da bilmiyorum yani. İlgi açıcı olmaması sizi acmaması, konusu, tarzı hoşuna gitmemesi farklı bir şey. Oyunun kötü, leş olması farklı bir şey.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
İkisini de bitirdim, oynanır. Fena oyun değiller. Grafikleri muazzam. Hikaye fena değil. Açık dünyası güzel. Forbidden westten önce zero dawn bitirilmeli. Yoksa filme ortadan baslamış gibi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynanmaz diyenlere bakma. Bu devirde kimseye oyun beğendiremiyosun. Her oyunda BG3, RDR2 gibi üst düzey bişey bekleniyor. Kesinlikle oynanır al
o fiyatı verdiğim zaman rdr2 bg3 gibi üst düzeyi tabi beklerim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
o fiyatı verdiğim zaman rdr2 bg3 gibi üst düzeyi tabi beklerim
Oyun epicte %75 indirimde 224 lira. %33 indirimle alsan 100 kusurlere iner. Bence çokta pahalı bir oyun değil. Kıçı kırık oyunlara 500-600-700 istenilen şu zamanda bu fiyatlara helal olsun kardeşim demek kalır. Ki zamanında çok daha ucuza satıldı diye biliyorum. Forbidden ne olur bilemem. Pahalı olursa çok, haklısın.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Fatih Ayhan
Gameplay'ine, grafiklerine ve temasına bakarak, ilgimi çektiği için satın aldım. 6 saat oynayabildim. Gerçekten çok sıkıldım. Robotlarla dövüşmek gerçekten hiç eğlenceli değil ilgi çekici dövüş mekanikleri yok. Bana göre az biraz uğraşılması gereken tek mekanik okla robotların zayıf yönlerini hedef almak. Kısaca boşuna para verip aldığım oyunlar arasında. 6 saatten sonra tek bir kere bile yüzüne bakmadım.

BabaVoss7

80+ Silver
Bende herkes iyi dediği için aldım oynamayı denedim zar zor 5 saat filan oynayabildim. Oyun kötü değil belki ama değişik bi tadı var. Ben mekanikleri neğenmedim daha çok yürümek tırmanmak ata binmek bile garip geldi bana akamadım bi türlü. Hikaye biraz ilginç ama dayanamadım şahsen. Oynayacaksanda türkçe oyna bence tarzı seviyprsan denenir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Bende herkes iyi dediği için aldım oynamayı denedim zar zor 5 saat filan oynayabildim. Oyun kötü değil belki ama değişik bi tadı var. Ben mekanikleri neğenmedim daha çok yürümek tırmanmak ata binmek bile garip geldi bana akamadım bi türlü. Hikaye biraz ilginç ama dayanamadım şahsen. Oynayacaksanda türkçe oyna bence tarzı seviyprsan denenir.
Eleştiri böyle yapılır. Üstteki bazı arkadaşlar okusunlar. Daha da bişey yazmıyorum, sanki benim oyunum. Konu fazla uzadı. Birakalim adam oyunu oynasin kendi karar versin. Ucuz zaten oyun şu an. Atla deve değil. 👍

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Oyun epicte %75 indirimde 224 lira. %33 indirimle alsan 100 kusurlere iner. Bence çokta pahalı bir oyun değil. Kıçı kırık oyunlara 500-600-700 istenilen şu zamanda bu fiyatlara helal olsun kardeşim demek kalır. Ki zamanında çok daha ucuza satıldı diye biliyorum. Forbidden ne olur bilemem. Pahalı olursa çok, haklısın.
eyvallah aga haklı bir bakış açısı ben hala tl zamanındaki steam ile düşünüyorum 1k civarındaydı ps oyunları 1k lık oyundan beklentin tabi haliyle artıyor ama epicte 200 lira civarı papara yada nays ile daha da düşüyor öyle bakarsan ortalama aa kalitesi oyun fiyatı oluyor gayet okey sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,814
Üyeler
166,627
Son üye
Nesseiry
Top Bottom