Neler Yeni

Horizon Zero Dawn nasıldır?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Horizon Zero Dawn grafikleriyle beni etkileyen bir oyun. Oynanış olarak da eğlenceli gözüküyor.

Fakat Dost Kayaoğlu gibi kanallarda izlediğim videolara göre oyuna bayağı sıkıcı diyorlar.

Sizce nasıl? Oynamaya değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BillyGates
Bilgisayar portu rezalet.
Grafikleri konsoldaki kadar etkilemedi beni.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ps4 üzerinden oynamıştım bi ara, o zaman Türkçe yoktu oyunda şuan varmıdır bilmiyorum, İngilizce oynadığım için zorlanmıştım. Grafikleri felan güzel bir oyun, hikayeside uzundu bitirememiştim ben. Hikaye tarzı oyunlari seviyorsan pek sıkılcağını sanmıyorum. Eski çağda geçiyor ama yapay dinozor tarzı robotlar var bazıları evcilleştiriliyor, oyunun teması buydu.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 üzerinden oynamıştım bi ara, o zaman Türkçe yoktu oyunda şuan varmıdır bilmiyorum, İngilizce oynadığım için zorlanmıştım. Grafikleri felan güzel bir oyun, hikayeside uzundu bitirememiştim ben. Hikaye tarzı oyunlari seviyorsan pek sıkılcağını sanmıyorum. Eski çağda geçiyor ama yapay dinozor tarzı robotlar var bazıları evcilleştiriliyor, oyunun teması bu.
Oyunun temasını az çok biliyorum, dikkatimi çektiği için başlamayı düşünüyordum zaten.

Benim garibime giden olay ise, kutusunda türkçe yazılar yazıyor ama oyunda türkçe destek yok.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Oyunun temasını az çok biliyorum, dikkatimi çektiği için başlamayı düşünüyordum zaten.

Benim garibime giden olay ise, kutusunda türkçe yazılar yazıyor ama oyunda türkçe destek yok.
Evet kutusunda Türkçe spoiler gibi şeyler yazıyordu bknz (Dünya Artık Bizim Değil) tarzı şeyler yazıyordu ama oyuna girince Türkçe dil desteği yoktu bu benimde dikkatimi çekmişti, şuan geldi mi bilmiyorum Türkçe ama gelmediyse bile İngilizce biliyorsanız zorlanmazsınız ben pek bilmediğim için ilk oynadığım zaman zorluk çekmiştim.

Top Bottom