Horizon Zero Dawn

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
30 hazirana kadar amd ryzen 5 3600 ve üzeri işlemcilerini alanlara Horizon Zero Dawn oyununun steam keyi verilecek ben de yakında DA-SİSTEM 2 yi alacağım (itopyadan alacağım) oyunun keyini nereden edinebilirim?

30 hazirana kadar amd ryzen 5 3600 ve üzeri işlemcilerini alanlara Horizon Zero Dawn oyununun steam keyi verilecek ben de yakında DA-SİSTEM 2 yi alacağım (itopyadan alacağım) oyunun keyini nereden edinebilirim?
o kampanya sadece teknobiyotikte ve vatan bilgisayarda geçerli

İtopya'da veriyor Horizon Zero Down oyununu.

Aldığınızda Fatura'nın fotoğrafını mail atmanız gerekiyor diye biliyorum İtopya'ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığınızda Fatura'nın fotoğrafını mail atmanız gerekiyor diye biliyorum İtopya'ya
hocam ben o linke güvenerekten söyledim ama incehesap itopyadada geçerliymiş baktım

Ben de faturam ile mail attım, bana Resident Evil 3, Monster Hunter: World ve ücretsiz 6 ay Xbox Game Pass PC kodu verdiler tekrar mail attım sanırım bir yanlışlık oldu ama henüz dönmediler

İtopya müşteri hizmetleri veya mail adreslerine faturanızla birlikte mail atarsanız, dönüş yapacaklardır.

e-fatura yolluyor mu itopya çünkü sipariş verdiğimde fiziksel fatura kampanya bittikten sonra elime ulaşır, e-faturayla işlem yapabilir miyim acaba biliyor musunuz

Bende kodu aldım onaylattım daha göndermediler bekleniyor gönderince indireceğim.

Ben de faturam ile mail attım, bana Resident Evil 3, Monster Hunter: World ve ücretsiz 6 ay Xbox Game Pass PC kodu verdiler tekrar mail attım sanırım bir yanlışlık oldu ama henüz dönmediler
ben olsam ses etmezdim monster hunter 6 ay gamepass. mis yani

Geri