o kampanya sadece teknobiyotikte ve vatan bilgisayarda geçerli30 hazirana kadar amd ryzen 5 3600 ve üzeri işlemcilerini alanlara Horizon Zero Dawn oyununun steam keyi verilecek ben de yakında DA-SİSTEM 2 yi alacağım (itopyadan alacağım) oyunun keyini nereden edinebilirim?
o kampanya sadece teknobiyotikte ve vatan bilgisayarda geçerli
İtopya'da veriyor Horizon Zero Down oyununu.
Aldığınızda Fatura'nın fotoğrafını mail atmanız gerekiyor diye biliyorum İtopya'ya
hocam ben o linke güvenerekten söyledim ama incehesap itopyadada geçerliymiş baktımİtopya'da veriyor Horizon Zero Down oyununu.
Aldığınızda Fatura'nın fotoğrafını mail atmanız gerekiyor diye biliyorum İtopya'ya
e-fatura yolluyor mu itopya çünkü sipariş verdiğimde fiziksel fatura kampanya bittikten sonra elime ulaşır, e-faturayla işlem yapabilir miyim acaba biliyor musunuzİtopya'da veriyor Horizon Zero Down oyununu.
ben olsam ses etmezdim monster hunter 6 ay gamepass. mis yaniBen de faturam ile mail attım, bana Resident Evil 3, Monster Hunter: World ve ücretsiz 6 ay Xbox Game Pass PC kodu verdiler tekrar mail attım sanırım bir yanlışlık oldu ama henüz dönmediler
O zamana kadar gelir bencesteame bu yaz çıkıyormuş oyun 30 temmuza kadar da kodu kullanma hakkı varmış bildiğim kadarıyla