Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.Kızdan hoşlanıyorum beynim hayır kalbim evet diyor kızla derste sık sık göz göze gelip kesisiyoruz ilk zamanlar çok samimiydi şimdi benden sanki biraz soğudu ne yapmalıyım aklımdan çıkmıyor...
Tanımadığım kızın biri gelse aniden konuşmaya başlayıp seni seviyorum dese ben de şahsen afallar ve noluyor a derdim.Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.
Adam tanışıyoruz diyor önceden samimiydik diyor düzgün okuyalım konuyu.Tanımadığım kızın biri gelse aniden konuşmaya başlayıp seni seviyorum dese ben de şahsen afallar ve noluyor a derdim.
İşe yarar güzel taktik. (!)
Haklısınız harley hanım benim yanlışım var.Adam tanışıyoruz diyor önceden samimiydik diyor düzgün okuyalım konuyu.
Bida olmasın valla derim memede uçan ha.Haklısınız harley hanım benim yanlışım var.
git konuş kardesim bu kadar mi zorKızdan hoşlanıyorum beynim hayır kalbim evet diyor kızla derste sık sık göz göze gelip kesisiyoruz ilk zamanlar çok samimiydi şimdi benden sanki biraz soğudu ne yapmalıyım aklımdan çıkmıyor...
Kanka seni seviyorum diyecek bir kız değil.Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.
Seni seviyorum demek ultra Hard bir şey yamantığınıza ne geliyorsa onu yapın öneri işi biraz saçma utangaçlık vardır farklı yoldan hareket edersiniz veya kızda seni seviyordur tek hamlede tavlarsınız değişkenlik gösterir diye düşünüyorum buna benzer çok konu var onları da okuyabilirsiniz
Param var Tipim 10/9 özgüvenim yokParan ve tipin yoksa etkileyemezsin kanki(!).
sen böle mi tüm kızları düşürüyon abiGidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.
bi tane resmini at ben sana söyliyeyim.Seni seviyorum demek ultra Hard bir şey ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param var Tipim 10/9 özgüvenim yok