Neler Yeni

Hoşlandığım kızı nasıl etkilerim

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
Kızdan hoşlanıyorum beynim hayır kalbim evet diyor kızla derste sık sık göz göze gelip kesisiyoruz ilk zamanlar çok samimiydi şimdi benden sanki biraz soğudu ne yapmalıyım aklımdan çıkmıyor...

Rulep

80+ Gold
mantığınıza ne geliyorsa onu yapın öneri işi biraz saçma utangaçlık vardır farklı yoldan hareket edersiniz veya kızda seni seviyordur tek hamlede tavlarsınız değişkenlik gösterir diye düşünüyorum buna benzer çok konu var onları da okuyabilirsiniz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kızdan hoşlanıyorum beynim hayır kalbim evet diyor kızla derste sık sık göz göze gelip kesisiyoruz ilk zamanlar çok samimiydi şimdi benden sanki biraz soğudu ne yapmalıyım aklımdan çıkmıyor...
Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.
Tanımadığım kızın biri gelse aniden konuşmaya başlayıp seni seviyorum dese ben de şahsen afallar ve noluyor a derdim.

İşe yarar güzel taktik. (y) (!)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tanımadığım kızın biri gelse aniden konuşmaya başlayıp seni seviyorum dese ben de şahsen afallar ve noluyor a derdim.

İşe yarar güzel taktik. (y) (!)
Adam tanışıyoruz diyor önceden samimiydik diyor düzgün okuyalım konuyu.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar kolay değil be abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka seni seviyorum diyecek bir kız değil.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
mantığınıza ne geliyorsa onu yapın öneri işi biraz saçma utangaçlık vardır farklı yoldan hareket edersiniz veya kızda seni seviyordur tek hamlede tavlarsınız değişkenlik gösterir diye düşünüyorum buna benzer çok konu var onları da okuyabilirsiniz
Seni seviyorum demek ultra Hard bir şey ya

Paran ve tipin yoksa etkileyemezsin kanki(!).
Param var Tipim 10/9 özgüvenim yok :)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
sen böle mi tüm kızları düşürüyon abi

Seni seviyorum demek ultra Hard bir şey ya

Param var Tipim 10/9 özgüvenim yok :)
bi tane resmini at ben sana söyliyeyim.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim