Neler Yeni

Hoşlandığım kızla diyaloğumu nasıl arttırabilirim?

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Dostlar selam. 12. sınıfa gidiyorum, aynı okuldan yaşıtım bi kızdan hoşlanıyorum. Yaklaşık iki buçuk senedir tanıyorum kendisini ama açılalı 2 hafta oluyor. Doğum gününün üzerinden birkaç gün geçmişti ve ben de onun portresini karakalem olarak yapıp hediye etmiştim ve akabinde senden çok hoşlanıyorum demiştim. Tahmin edebileceğiniz gibi laapss diye bir anda söylediğim için seninle aynı hissetmiyorum demişti. Ama egosu sıfır ve anlayışlı birisi. 1 sene aynı sınıfta okuduk ama yakın arkadaş değildik fazla muhabbetimiz yoktu. Şimdi de haftasonları okul kurs yapıyor ve aynı sınıftayız. Ondan gerçekten hoşlandığımı nasıl hissettirebilirim? Birbirimizi çok tanımıyoruz ama az biraz zaman geçse o da ısınacak gibi duruyor. Önerilerinizi merakla bekliyorum:)
Ben kendi adıma konuşuyorum eğer ondan ilgini hafifden çekersen boşluk hissetircek kadar arayışa giricektir. Genelde kızlar eğlenmeyi severler. Onun sevicegi şeyleri bul öğren arkadaşları ile takılırken yanlarına katıl. Ve beraber aktivite yap.

PinsizAMD

80+ Bronze
Dostlar selam. 12. sınıfa gidiyorum, aynı okuldan yaşıtım bi kızdan hoşlanıyorum. Yaklaşık iki buçuk senedir tanıyorum kendisini ama açılalı 2 hafta oluyor. Doğum gününün üzerinden birkaç gün geçmişti ve ben de onun portresini karakalem olarak yapıp hediye etmiştim ve akabinde senden çok hoşlanıyorum demiştim. Tahmin edebileceğiniz gibi laapss diye bir anda söylediğim için seninle aynı hissetmiyorum demişti. Ama egosu sıfır ve anlayışlı birisi. 1 sene aynı sınıfta okuduk ama yakın arkadaş değildik fazla muhabbetimiz yoktu. Şimdi de haftasonları okul kurs yapıyor ve aynı sınıftayız. Ondan gerçekten hoşlandığımı nasıl hissettirebilirim? Birbirimizi çok tanımıyoruz ama az biraz zaman geçse o da ısınacak gibi duruyor. Önerilerinizi merakla bekliyorum:)
RONALDO FORMASI AL ÇAKMA 45 TL YE TRENDYOLDAN İNTERNETTEN RONALDO İMZASI YAZ BAK AYNISINI YAZ FORMAYA BİRDE KIZIN İSMİNİ ÖRNEĞİN KIZIN İSMİ MARİA = Atenciosamente Maria ' diye yazın kendiniz ronaldo imzası atın sonra kıza verin bak ingiltereden kuzenim yolladı senin için diye :D kız sana düşer kesin

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,614
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bunun bi çaresi yok be olum. Eğer sana bakınca iyi çocuk ya demiyorsa sohbet etme fırsatları oluştursan bile yarım yamalak olacak ve istediğin etkiyi yaratamayacaksın.

Top Bottom