Shia
80+
Dahası
Ben kendi adıma konuşuyorum eğer ondan ilgini hafifden çekersen boşluk hissetircek kadar arayışa giricektir. Genelde kızlar eğlenmeyi severler. Onun sevicegi şeyleri bul öğren arkadaşları ile takılırken yanlarına katıl. Ve beraber aktivite yap.Dostlar selam. 12. sınıfa gidiyorum, aynı okuldan yaşıtım bi kızdan hoşlanıyorum. Yaklaşık iki buçuk senedir tanıyorum kendisini ama açılalı 2 hafta oluyor. Doğum gününün üzerinden birkaç gün geçmişti ve ben de onun portresini karakalem olarak yapıp hediye etmiştim ve akabinde senden çok hoşlanıyorum demiştim. Tahmin edebileceğiniz gibi laapss diye bir anda söylediğim için seninle aynı hissetmiyorum demişti. Ama egosu sıfır ve anlayışlı birisi. 1 sene aynı sınıfta okuduk ama yakın arkadaş değildik fazla muhabbetimiz yoktu. Şimdi de haftasonları okul kurs yapıyor ve aynı sınıftayız. Ondan gerçekten hoşlandığımı nasıl hissettirebilirim? Birbirimizi çok tanımıyoruz ama az biraz zaman geçse o da ısınacak gibi duruyor. Önerilerinizi merakla bekliyorum![]()