Hosting & Domain Önerisi

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Selamlar,
mesleki projemiz için yönetim panelli web sitesi verildi. Sistemizi yapıyoruz fakat bazı değişikler görünmüyor localhostta. önizleme yaptığımda görünüyor. Proje arkadaşımla beraber bir hosting ve domain alalım dedik. Acaba şimdi ücretsiz işimizi görücek önerebileceğiniz site var mıdır? Hiç anlamadığım için bilmiyorum. Bir mesleki projeyi göstereceğiz diye öyle üstün ücret ödeyip almak istemiyorum.

Hocam poyraz hostingi kontrol edebilirsiniz ücretsiz bi paketi var 1 aylık genel fiyatları da uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda ücretsiz domainde var ama uzantısı onlara özel

TC felan istiyor. Güvenemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@itsmertkadir
Hocam baya bilindik bir yer güvenlik için araştırabilirsiniz yani gene siz bilirsiniz tabii ki ama bir sorun olmadı ben 4 5 yıl önce den beri kullanıyorum

Cenuta kullanabilirsin. İstersen link yönlendirebilirim indirimli kupon kodu tanımlayabilirim.

Merhaba,
ICANN Akredite firmalardan domaini satın alın, hosting konusunda yedekliliğine güvenen yedek sorumluluğunu müşteriye tabi tutmayan bir firma ile çalışın.

Selamlar,
mesleki projemiz için yönetim panelli web sitesi verildi. Sistemizi yapıyoruz fakat bazı değişikler görünmüyor localhostta. önizleme yaptığımda görünüyor. Proje arkadaşımla beraber bir hosting ve domain alalım dedik. Acaba şimdi ücretsiz işimizi görücek önerebileceğiniz site var mıdır? Hiç anlamadığım için bilmiyorum. Bir mesleki projeyi göstereceğiz diye öyle üstün ücret ödeyip almak istemiyorum.
Github pages, netfify kullanabilirsin

Geri