Neler Yeni

Hot wheels araba nasıl seçilir

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
Arkadaşlar hani marketlerde d&r da felan satılan hot Wheels arabalar var ya. Onların değeri neye göre anlaşılıyor. neye dikkat ederek seçmeliyim

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
TH ve STH olması değerli katıyor. TH az çok bulunuyor ama STH bulursan çok daha değerli. Premium setler daha değerli oluyor.(örn forza horizon hızlı ve öfkeli için çıkan arabalar).Bide lüks bilindik arabalar .JDM ler yeni kasa pagani bugatti vb.değerli oluyor. Fiyatlarda genel olarak internette mağazaya göre farklı oluyor.Ben alırken internet fiyatlarını ve ikinci el fiyatlarını inceleyerek alıyorum.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak

Hot Wheels Th, Sth nedir?

TH'nin açılımı treasure hunt (hazine avı) sth'nin açılımı da super treasure hunt. TH modeller her kutudan ortalama 1 adet çıkıyor. Sth ise 700-800 adette bir adet çıkıyor.
TH modellerin üzerinde Hot Wheels logosu olur ve renk ve deseni değişiktir. Eğer görürseniz Modeli beğenmeseniz de almamazlık yapmayın.
Sth'de ise boyası orijinal arabaya göre göre farklı renk ve metalik olur, kauçuk tekerlekler olur. Bu modeller oldukça kıymetlidir. Normal fiyatına göre 10-40 kat fazla fiyatlarda satılabilir.
-------------------------------------------
Ben beğendiklerimi alıyorum şuanlık, koleksiyon vs yapmak istersen setler var beğendiğin setleri toplamaya çalışabilirsin, eski senelerin setleri pahalı oluyor ama raf fiyatından farklı.
onun dışında şuraya siteyi bırakıyorum bir göz atarsın : Hot Wheels Koleksiyonculuğu Nedir?

Techno08

80+ Gold
20230314_204253.jpg

Ben şahsen şimdilik beğendiklerimi alıyorum tavsiye ederim fazla zorlamana gerek yok çünkü aşırı nadir yani STH modelleri Türkiye de zor bulursun bunun sebebi de mağaza çalışanları görürse kendileri alıyor ki bu modeller şansa çıkıyor yani.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Sercan SAYİT
Konuyu görünce merak ettim, bizim çocuğa aldığımız 30-50 liralık modellerde böyle bir şey var mı?

Sth veya th olduğu nerede yazıyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Sth veya th olduğu nerede yazıyor
kutunun altında. bakarsan sarı hw logosu görürsün onlar th yada sth oluyor

lastikleri kauçuk oluyor

boyası regular modellere göre daha farklı oluyor parlak falan