Macun özelliğini yitirmiş . Macun değişin .Selam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt
Hotspot 110 a kadar dayaniyor da tam sinirda sıfır mi aldiniz kartıSelam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt
Selam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt
sıfır hepsiburadadan aldım gönderip değisim istemelimiyim servisindenHotspot 110 a kadar dayaniyor da tam sinirda sıfır mi aldiniz kartı
kart sıfır hocam belki sorun olabilir ama hotspot sıcaklıgıMacun özelliğini yitirmiş . Macun değişin .
Hotspod 110 derece sinir zaten benim rx 6700 100 derede hotspod normal olanda 60fln amd nin ölçümleri doğru değil ama baska programdan bakalibilirmisini afterburner de varsa hotspod sicakligisıfır hepsiburadadan aldım gönderip değisim istemelimiyim servisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
kart sıfır hocam belki sorun olabilir ama hotspot sıcaklıgı
Ekran kartı 2.elmi hocam eğer 2.else macun ve pad bakımı gerekiyordur. Hotspot genelde normal gpu sıcaklıklarından fazla olur. Ayrıca kasanın hava akımıda önemli.Selam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt
Macun özelliğini yitirmiş . Macun değişin .
Kart sıfır hocamKart sıfırsa direk gönder iade al
Ayrıca başka kart al amd5000 serisinde sıkıntı fazla oluyor
Kart sıfır hocam 3 aylık ve kasa Corsair spec deltaEkran kartı 2.elmi hocam eğer 2.else macun ve pad bakımı gerekiyordur. Hotspot genelde normal gpu sıcaklıklarından fazla olur. Ayrıca kasanın hava akımıda önemli.
Nereden aldınız kartı 110c hotspot normal değil.Hocam kart sıfır
Kart sıfır hocam
Kart sıfır hocam 3 aylık ve kasa Corsair spec delta
çekirdek sıcaklığı 65ken hotspot 110 ilginçmiş termal ped koymayı falan mı unuttular acaba. Belki algılamasında sıkıntı vardır servise gönderin garanti olsunHocam Hepsiburadadan aldım servise göndereceğim kartı