Houseofsuperstep güvenilir mi?

Hayır hayır.
House olan mı House olmayan mı orijinal onu soruyorum.
House'li olanın mağazası var btw :D
Yani başta çakma dediğin mağaza.
House of Superstep konsept mağazanın adı. Resmi site olarak superstep.com.tr .Diğeri dolandırıcı.

Edit : İki sitede resmiymiş :D

House of Superstep konsept mağazanın adı. Resmi site olarak superstep.com.tr .Diğeri dolandırıcı.

Edit : İki sitede resmiymiş :D
La nasıl vaz geçtin şimdi.
Ya ağlasam mı gülsem mi kesin bir şey söyleyin de alayım.

İki siteden de alabilirsin. Etbis de onaylı zaten.
etbisini biraz gezin hocam mesela şöyle bir site denenmiş ama onaylanmamış
1663341630283.png

profosyonel dolandırıcı bence

etbisini biraz gezin hocam mesela şöyle bir site denenmiş ama onaylanmamış
Alıntıyı görüntüle
profosyonel dolandırıcı bence
Ekran Alıntısı.JPG

Sizin attığınız onaysız denenmiş ve onay almamış zaten hocam ama bu şirket tarafından onaylı. EREN GRUP işe alımda bile çok titiz bi şirket zaten taviz ve açık vermezler böyle durumda.Ben ilk yorumu yaparken etbis e bakmamıştım benim hatamdı. Yanlış yönlendirmemek için editledim.

Alıntıyı görüntüle

Sizin attığınız onaysız denenmiş ve onay almamış zaten hocam ama bu şirket tarafından onaylı. EREN GRUP işe alımda bile çok titiz bi şirket zaten taviz ve açık vermezler böyle durumda.Ben ilk yorumu yaparken etbis e bakmamıştım benim hatamdı. Yanlış yönlendirmemek için editledim.
hocam eren grup madem bukadar titiz bir şirket boyle bazı szamanlarda açılan bir site yapıp altına 4k tl alışveriş yapan vip dir falan demesi hiç dolandırıcı kuşkusu vermiyormu size

hocam eren grup madem bukadar titiz bir şirket boyle bazı szamanlarda açılan bir site yapıp altına 4k TL alışveriş yapan vip dir falan demesi hiç dolandırıcı kuşkusu vermiyormu size
O sitenin eren grupla alakası yok. Onaysız görünüyor orada. Yani şirket bünyesinde olmadığını söylemiş. Daha ne yapsınlar?

Geri