CFK’
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 329
- İsim
- Cefika
Arkadaşlar merhaba, HP 15-AU112NT laptopa sahibim. Oyunlarda anlık droplanmalar çok yaşıyorum özellikle valorantta. Valorant, CS:GO, Rainbow Six gibi oyunları normalde takır takır oynatan bilgisayar artık kasa kasa oynatıyor. Rainbowu sorunsuz oynuyorum. CS:GOyu da sorunsuz oynuyordum ama o da bir süre sonra kasmaya başladı. Valorantta çokça droplanmalar yaşıyorum, oyundan düşmeye kadar gidiyor. Ani FPS kayıpları vs. Ama performans kısmından takip ettiğimizde bir problem gözükmüyor. HDD performansı düşüktü sıkça %100 kullanıma kadar çıkıyordu. Bir süre sonra zaten HDD öldü. 240GB SSD taktık bilgisayara bir nebze olsun düzeldi dedik ama aynı olmaya devam etti. Bu süre içerisinde de bir sürü yöntem denedik pc hızlandırmalarla ilgili. Bir nebze olsun yine düzeldi ama hala sinir bozucu derecede devam ediyoru ve eski performansı yoktu. Günün sonunda bilgisayarcıya götürdük. BIOS güncellemesi atılacağını, atılırsa düzeleceğini söyledi. BIOS güncellemesi için de bu laptopta bataryaya ihtiyaç olduğunu söyledi. Sizce bu ne kadar doğru? Batarya alıp götürsek, BIOS güncellemesi atsak sizce düzelir mi? 200-300TLmiz çöp olmasın günün sonunda. PC özelliklerini aşağıda belirttim. Şimdiden yardımcı olanlar için teşekkür ederim. Sağlıklı kalın.
PC Modeli : HP 15-AU112NT
İşlemci Modeli : i5-7200U (2.50 GHz 7. Nesil İntel İşlemci)
Ekran Kartı Modeli : NVDIA GeForce 940MX (2GB)
RAM : 8GB
Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080px
Ekran Boyutu : 15.6"
Depolama : 240GB SSD
PC Modeli : HP 15-AU112NT
İşlemci Modeli : i5-7200U (2.50 GHz 7. Nesil İntel İşlemci)
Ekran Kartı Modeli : NVDIA GeForce 940MX (2GB)
RAM : 8GB
Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080px
Ekran Boyutu : 15.6"
Depolama : 240GB SSD