Yardım HP 255 G9 laptop alınmalı mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
En düşük fiyata ideal performans ve kalite mi gerekli yoksa bütçe biraz daha esneyebilir mi?

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, sadece okulda kullanacağım oyun vs. gibi bir amacım yok, bir video izler Excel falan kullanırım.
Bu fiyatlara 2. El daha iyi bir laptop bakabilirsin. Fiyati makul diye ilerde seni zor duruma sokacak bi sistem almani onermem.

En düşük fiyata ideal performans ve kalite mi gerekli yoksa bütçe biraz daha esneyebilir mi?
dediğim gibi çok bir iş için kullanmayacağım ne kadar ucuz olursa o kadar iyi bütçeyi arttırabilirim fakat 20k civarına çok çıkacağını düşünmüyorum

Son düzenleme:
15k altındaki laptopların ekranı aynı hatta iç donanımı daha kötü olanlar bile var. Bu laptopun da ekranı aynı ancak 2 RAM, 1 SSD slotu var. Ufacık bir kapağı sökünce RAM eklenebiliyor, komple arka kapağı sökmeye gerek yok.

En büyük farkı ekranı. Renkleri daha canlı ve kale alınmayacak bir fark değil. Aradaki farkı hak ediyor, bütçe yetmezse diğeri de iyidir.
Pil ömrünün ne kadar gerekli olduğuna göre i5-1235U'ya alternatif de var daha güçlü olan.

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, sadece okulda kullanacağım oyun vs. gibi bir amacım yok, bir video izler Excel falan kullanırım.
bu paraya sıfır dan farksız hp pavilion satmıştım geçenlerde bebek gibiydi ryzen5 3550h vardı 1650 16 gb ram 256 +1tb ssd win10 home orijinal vardı bu gibi cihazlar bence daha mantıklı olur

Geri