Merhabalar günlük işlerimi hallederken ve LoL valorant gibi oyunlar oynarken hp 430 g6 mı yoksa acer aspire 5 A515-47 mi daha iyi olur.
Acer aspire çok daha iyiMerhabalar günlük işlerimi hallederken ve LoL valorant gibi oyunlar oynarken hp 430 g6 mı yoksa acer aspire 5 A515-47 mi daha iyi olur.
Kanka kesinlikle 13 inç bir laptop alma, aşırı küçük.Merhabalar günlük işlerimi hallederken ve LoL valorant gibi oyunlar oynarken hp 430 g6 mı yoksa acer aspire 5 A515-47 mi daha iyi olur.
10.000 tlKanka kesinlikle 13 inç bir laptop alma, aşırı küçük.
Ptçen nedir tam olarak, tam bunun gibi laptoplar bakıyorum şu anda. Hakimim biraz.
Kankam bütçen yeterli ise bunu al kesinlikle. Apu bir sistem alırken en önemli şeylerden biri ramin en az 16gb olmasıdır. Harici ekran kartlarının kendi vramleri vardır, ama apular normal ramden kullanır. Yani aslında toplamda sahip olunandan daha az bir ramin olur. Kısacası 16gb minimum sahip olman gereken bir değerdir bence. Onun dışında intele takılma, çöp o.Bana da öyle gelmişti ama hp'nin çok pahalı olduğunu görünce bir şey vardır herhalde demiştim.
Örneğin arada 2 kat fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.000 TL