Hp bu laptop alınır mı?

Alınmaz. Kasası kötü. Sana şöyle özetleyeyim; Kasadan ve soğutmadan kısıp donanıma abanmışlar.

Alınmaz

Tek sıkıntım ısınma korkusu yani laptobu çoğunlukla çizim programları için kullanacağım arada oyunda oynarım.
Serin çalışan bir laptop değil bildiğim kadarıyla. Soğutması giriş seviyesi. Isınmayı dert ederim dersen daha üst modellere bakman gerekiyor.

Alınır. Bu fiyata gayet iyi.
Tek sıkıntım ısınma korkusu yani laptobu çoğunlukla çizim programları için kullanacağım
Serin çalışan bir laptop değil bildiğim kadarıyla. Soğutması giriş seviyesi. Isınmayı dert ederim dersen daha üst modellere bakman gerekiyor.
Teşekkür ederim bilemiyorum bazı arkadaşlar bir süre sonra kasasının bile ısıdan çatlayacagini söylüyor. O yüzden tereddütte kaldım

Tek sıkıntım ısınma korkusu yani laptobu çoğunlukla çizim programları için kullanacağım

Teşekkür ederim bilemiyorum bazı arkadaşlar bir süre sonra kasasının bile ısıdan çatlayacagini söylüyor. O yüzden tereddütte kaldım
Bu kasa yıllardır kullanılan bir kasa. Ben çatlayacağını sanmıyorum ama bu kasayı kullanan laptopların yorumlarına bak istersen öyle bir sorun var mı diye.

Kasasında kronik bir sorun yoksa sırf ısınıyor diye kasa çatlamaz. Ben de 3 yıl soğutması giriş seviyesi bir HP Laptop kullandım. İşlemci yükte 95 derece oluyordu ama hiçbir sorun yaşamadım.

Geri