Herkese merhaba, arkadaşlar Amazon indirimlerinden bu laptopu aldım ama Valorant'ta FPS düşmesi oluyor kasıyor netteki videolarda hiç böyle değildi bir ayar falan mı yapmam gerekiyor fişe takılı oynuyorum Amazon.com.tr
i3 12.nesil hocam internetteki testlerde iyi gözüküyordu bu laptop parasına göre tabii bir oyunca laptopu olmadığının farkındayım çok beklentim de yok zaten de 1080p Low'da 40'lara 30 larada düşmesin FPS.Hocam bu sistem oyun oynatmada çok işlevli olmaz zaten. Oyun için değil ama günlük kullanım ve basit oyunlar için ideal denebilir bu laptopa. Tümleşik ekran kartı diyor yani görüntü aktarır ama performans alamazsın yüksek. Işlemciyi kullanır.
Hocam o kadar düşmemesi lazım normalde. minimum 70 falan vermesi gerekir bi tuhaflık olabilir ama laptoplardanda Valorant'danda çok anlamıyorum. Konuyu yeniden üste taşıyın ki hocalarımız cevaplasinlar.i3 12.nesil hocam internetteki testlerde iyi gözüküyordu bu laptop parasına göre tabii bir oyunca laptopu olmadığının farkındayım çok beklentim de yok zaten de 1080p Low'da 40'lara 30 larada düşmesin FPS.
efendım kankaHocam o kadar düşmemesi lazım normalde. minimum 70 falan vermesi gerekir bi tuhaflık olabilir ama laptoplardanda Valorant'danda çok anlamıyorum. Konuyu yeniden üste taşıyın ki hocalarımız cevaplasinlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özür dilerim yardımcı olamadığım için.
@SECTOSS knk buraya bak yardım lazım.
hocam masaustunde ekler yanı yandakı harflar cok farketmez ama laptoplarda cok fark eder ve sızın laptobun ıslemcısı u yanı pıl odaklı sızın ızledıgınız h olabılır u serisi ıslemcıler h serısıne gore cok kotu performansa sahıplerdır pıle yonelık ıslemcılerdır bu yuzden olabılıri3 12.nesil hocam internetteki testlerde iyi gözüküyordu bu laptop parasına göre tabii bir oyunca laptopu olmadığının farkındayım çok beklentim de yok zaten de 1080p Low'da 40'lara 30 larada düşmesin FPS.
Oyun için almadım aslında 6700xt li sistem var ufak tefek oyunlarıda oynatsın istedim netteki videolarda bu kadar kötü değildi performans bende bir ayar falan atlıyorum galiba diye düşündüm pili de son parlaklıkta hiç oyun yok 4 5 saat gidiyor çok memnun değilim laptoptan aslındaefendım kanka
hocam masaustunde ekler yanı yandakı harflar cok farketmez ama laptoplarda cok fark eder ve sızın laptobun ıslemcısı u yanı pıl odaklı sızın ızledıgınız h olabılır u serisi ıslemcıler h serısıne gore cok kotu performansa sahıplerdır pıle yonelık ıslemcılerdır bu yuzden olabılır
demekkı h olsa ıslemcı 1-2 saat kullanabıleceksın ama dedıgım gıbı genel sebebı budur baktıgın vıdeolara tekrar bak ıslemcının yanındakı harf neOyun için almadım aslında 6700xt li sistem var ufak tefek oyunlarıda oynatsın istedim netteki videolarda bu kadar kötü değildi performans bende bir ayar falan atlıyorum galiba diye düşündüm pili de son parlaklıkta hiç oyun yok 4 5 saat gidiyor çok memnun değilim laptoptan aslında
Video bu hocamdemekkı h olsa ıslemcı 1-2 saat kullanabıleceksın ama dedıgım gıbı genel sebebı budur baktıgın vıdeolara tekrar bak ıslemcının yanındakı harf ne
sıcaklıklarda fps drop sebebı olabılır sogutucunuz varmıVideo bu hocamaynı işlemci aynı ram 8gb
Soğutucu yok ama işlemci max 60 gördüm zatensıcaklıklarda fps drop sebebı olabılır sogutucunuz varmı