Slayer modeller daha cok yeni problem yasatmasindan korkuyorumCihazı atar mısın? Bu bütçede şunu alman daha iyi
cihazin resmini ekledimCihazı atar mısın? Bu bütçede şunu alman daha iyi
Cihazı atar mısın? Bu bütçede şunu alman daha iyiBeyler laptop alcam biraz arastirdim soguk calistigini ve guclu oldugunu soyluyor alanlar az para olmadigi icin korkmuyor degilim sizce almak mantikli mi
soğuk çalışır evet ama bu fiyat bandında güçlü bi cihaz değil 4070 laptopa max 55k verilir arkadaşın attığı game garaj alınırBeyler laptop alcam biraz arastirdim soguk calistigini ve guclu oldugunu soyluyor alanlar az para olmadigi icin korkmuyor degilim sizce almak mantikli mi
Soğutması gayet yeterli, GameGaraj'ın ilk zamanlardaki modelleri ısınma problemliydi bunlarda farklı kasa kullanılıyor. Sadece fan sesi biraz yüksek.Slayer modeller daha cok yeni problem yasatmasindan korkuyorum
Ayrica sogutma sisteminin cok iyi olmadigini duydum ancak net bilgi sahini degilim
Tesekkur ederim yorumun gayet yardimci oldu bana ve fikrimi degismesine sebep oluyor gibi suan slayer modelleri arastiriyorum alicak gibiyimSoğutması gayet yeterli, GameGaraj'ın ilk zamanlardaki modelleri ısınma problemliydi bunlarda farklı kasa kullanılıyor. Sadece fan sesi biraz yüksek.
Attığınız cihazı bu slayer cihaz yokken öneriyordum ama bu varken tercih etmezdim.
Hayırlı olsun şimdiden,alınca sonuçları paylaşıp beni de etiketlerseniz memnun olurumTesekkur ederim yorumun gayet yardimci oldu bana ve fikrimi degismesine sebep oluyor gibi suan slayer modelleri arastiriyorum alicak gibiyim