Çözüldü✓ Hp omen 17 alınır mı

tunna1

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
70000
Beyler laptop alcam biraz arastirdim soguk calistigini ve guclu oldugunu soyluyor alanlar az para olmadigi icin korkmuyor degilim sizce almak mantikli mi

Ekler

• 1000177905.webp
    1000177905.webp
    115 KB · Hit: 45
Beyler laptop alcam biraz arastirdim soguk calistigini ve guclu oldugunu soyluyor alanlar az para olmadigi icin korkmuyor degilim sizce almak mantikli mi
soğuk çalışır evet ama bu fiyat bandında güçlü bi cihaz değil 4070 laptopa max 55k verilir arkadaşın attığı game garaj alınır

Slayer modeller daha cok yeni problem yasatmasindan korkuyorum
Ayrica sogutma sisteminin cok iyi olmadigini duydum ancak net bilgi sahini degilim
Soğutması gayet yeterli, GameGaraj'ın ilk zamanlardaki modelleri ısınma problemliydi bunlarda farklı kasa kullanılıyor. Sadece fan sesi biraz yüksek.

Attığınız cihazı bu slayer cihaz yokken öneriyordum ama bu varken tercih etmezdim.

Soğutması gayet yeterli, GameGaraj'ın ilk zamanlardaki modelleri ısınma problemliydi bunlarda farklı kasa kullanılıyor. Sadece fan sesi biraz yüksek.

Attığınız cihazı bu slayer cihaz yokken öneriyordum ama bu varken tercih etmezdim.
Tesekkur ederim yorumun gayet yardimci oldu bana ve fikrimi degismesine sebep oluyor gibi suan slayer modelleri arastiriyorum alicak gibiyim

Geri