3k ya monitör aldın daha ne olsun.Valla bu da çok iyiymiş. Acaba sabah 3k'ya satılan MSI G244F ile F/P karşılaştırıldığında hangisi alınmalı dersiniz?
3k ya monitör aldın daha ne olsun.Valla bu da çok iyiymiş. Acaba sabah 3k'ya satılan MSI G244F ile F/P karşılaştırıldığında hangisi alınmalı dersiniz?
Orası öyle tabii. Ancak HDR400, AUO panel deyince ve bunlar 3.8k olunca şeytan fısıldamıyor değil3k ya monitör aldın daha ne olsun.
Yazın başında G24-20'ye 3200 verdim ben, ona nasıl 3100 verdinyazın başında excalibur 200hz e 3100tl verdim şimdi fiyatlara bak az kaldı kör olcam ghostingden
Rapid İPS FPS oyunu oynuyorsan gayet iyi .Orası öyle tabii. Ancak HDR400, AUO panel deyince ve bunlar 3.8k olunca şeytan fısıldamıyor değil
Al sata gidebilir ama. Bu ay biraz zor gibi. Sürekli bir indirim geliyor. Daha iyi indirimler eminim gelecektir.Al sat yapmak için alacağım öneren var mı ?
Tamamen pazarlama taktiği hocam ya. 60hz'de 1ms gtg ulaşıp hemen rapid diyorlar.Rapid İPS FPS oyunu oynuyorsan gayet iyi .
2 ay falan sonra fiyatı kesin artar mı? Sana güvenip alacağım 4.5k ya gider miAl sata gidebilir ama. Bu ay biraz zor gibi. Sürekli bir indirim geliyor. Daha iyi indirimler eminim gelecektir.
Kasıma kadar böyle bir monitörün bu fiyata indiğini çok görmedim. Bence fiyatı iyi. Panelde güzel. Al beklet ocakta sat. Asgari ücret ve memur zamları bi gelsin o zaman fiyatlar artar ister istemez.2 ay falan sonra fiyatı kesin artar mı? Sana güvenip alacağım 4.5k ya gider mi
Aynen 4500 olmuş ya3600 gelmiyor bu.