Nays ne kardeşNays ile 3600tl bilginize
Nays ne kardeş
3000tlye satılan MSİ monitör olmasa kesin bunu alırdım. Güle güle kullanBu zamana kadar gördüğüm en kaliteli malzemeye sahip sanirimAlıntıyı görüntüle
Onuda aldım. Ve ondan daha güzel. MSİ keskinliği çok yüksekmiş onu anladım3000tlye satılan MSİ monitör olmasa kesin bunu alırdım. Güle güle kullan
Aidatı varmı yıllıkiş bankasının sanal kartı içine para atıp o kart ile alırsan %10 geri ödeme yapıyor. ödeme sınırı 200tlKolay Finansal İşlemler ve Kazandıran Fırsatlar | Nays
Finansal ihtiyaçların için Nays yanında! Anında para transferi, fatura ödeme, döviz işlemleri ve birçok kampanya ile finansal işlemleriniz artık çok hızlı.www.naysapp.com.tr
Vesa uyumlu mu hocam? Arkası çapraz duruyor amaOnuda aldım. Ve ondan daha güzel. MSİ keskinliği çok yüksekmiş onu anladım
HayırAidatı varmı yıllık
Hayırlı olsun benımkide geldi .2 gündir hdr yüzünden gözüm fena ağrıyor 60 hz den geçince ve parlaklıktan oldu sanırım .Çok parlak hdr açık kullanınca beyaz ayarı kısılınca da sararıyor monitörBu zamana kadar gördüğüm en kaliteli malzemeye sahip sanirimAlıntıyı görüntüle