Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HP Omen 25i 4499 TL

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Lenovo ile aynı paneli kullanıyor ve aynı fiyattalar şuan.

Pivotla işi olmayan veya monitör kolu olan Lenovo yerine Omen 25i'yi tercih edebilir. Lenovo'nun aksine birçok incelemesi var ve kendini kanıtlamış bir model. Fiyat saat 23:59'a kadar geçerli sanırım.
Hocam bu fiyata alınır mı? bu yoksa AOC mi alayım amazondan ikisinden birini çekicem

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam bu fiyata alınır mı? bu yoksa AOC mi alayım amazondan ikisinden birini çekicem
İkisi de alınır, ben tercihimi Omen'den yana yapardım. HDR ile işim yok diyorsanız Amazon garantisi ile AOC'da alınır.

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
1 senedir kullandığım şu anda baktığım monitör tek kelimeyle harika hem oyun hem dizi film 165 hz fiyat muhteşem ben geçen sene bu fiyata almıştım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
valla hocam hdr ı bilmemde ölü piksel fln çıksa değişimi nasıldır bilemedim hepsiburadanın omenin tasarımınıda çok sevdim ama amazondan 10 kere kötü gelsede geri alırlar valla ortada kaldım güzel de bi indirime girmiş omen

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
valla hocam hdr ı bilmemde ölü piksel fln çıksa değişimi nasıldır bilemedim hepsiburadanın omenin tasarımınıda çok sevdim ama amazondan 10 kere kötü gelsede geri alırlar valla ortada kaldım güzel de bi indirime girmiş omen
Ölü piksel siyah olduğu sürece sıkıntı değil benim için, göze batmıyor çünkü. Eğer ölü piksel çıkarsa değişim yerine bir miktar para iadesi de isteme hakkımız da var bildiğim kadarıyla.

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
Lenovoyu iade edipte şuan bunu alasım hiç gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim arada kaldım.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
hoparlör varmı hocam göremedimde

Gif Man

80+ Gold
G24F-2 Modeli İçinde Öyle Söylüyordular .

Teknoloji Şans İşi Beyler .

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
Eğer kargo sürecindeyse ve Lenovo'nun iadesi gerçekleşmeden Omen'i alabilirseniz iade edip Omen alın derim.
Hocam aklımda gerçekten hp omen almak vardı 2-3 haftadır ama geçenlerde aldığım lenovo bu gün geldi ve kurulumunu yaptım çok monitör değiştiren birisiyim gerçekten çok başarılı buldum monitörü renkleri falan hoşuma gitti. Şimdi Pivot ayağı var, hoparlör var iade edip hp omen almak nasıl olur bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
RzzX
Bende Olmadı .
Aldınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kargo sürecindeyse ve Lenovo'nun iadesi gerçekleşmeden Omen'i alabilirseniz iade edip Omen alın derim.
Hocam 20 dk önce aldım şimdi yapsam sorun olur mu

Aldınız mı?

Hocam 20 dk önce aldım şimdi yapsam sorun olur mu plzz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,777
Üyeler
166,620