Kurulumunu yaptıysanız ve menunsanız sorun yok, kullanın Lenovo'yu.Hocam aklımda gerçekten hp omen almak vardı 2-3 haftadır ama geçenlerde aldığım lenovo bu gün geldi ve kurulumunu yaptım çok monitör değiştiren birisiyim gerçekten çok başarılı buldum monitörü renkleri falan hoşuma gitti. Şimdi Pivot ayağı var, hoparlör var iade edip hp omen almak nasıl olur bilemiyorum.
İadesi hemen gerçekleşmeyebilir, şuan Omen alamıyorsanız iade etmeyin bence.Hocam 20 dk önce aldım şimdi yapsam sorun olur mu
Bu fiyat 1-2 saate bitiyor, 4500~ fiyat ne zaman biter bilemiyorum.indirim ne kdr sürecek yazıyormu hocam bi yerde hp omenin
Teşekkürler.Kurulumunu yaptıysanız ve menunsanız sorun yok, kullanın Lenovo'yu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İadesi hemen gerçekleşmeyebilir, şuan Omen alamıyorsanız iade etmeyin bence.
Bu fiyat 1-2 saate bitiyor, 4500~ fiyat ne zaman biter bilemiyorum.
Omeni aldım hocam Aoc yi salıp. Valla Allah utandırmasın inşallah ölüpiksel çıkmaz bakalımKurulumunu yaptıysanız ve menunsanız sorun yok, kullanın Lenovo'yu.
İadesi hemen gerçekleşmeyebilir, şuan Omen alamıyorsanız iade etmeyin bence.
Bu fiyat 1-2 saate bitiyor, 4500~ fiyat ne zaman biter bilemiyorum.
Hayırlı olsun hocam.Omeni aldım hocam Aoc yi salıp. Valla Allah utandırmasın inşallah ölüpiksel çıkmaz bakalım
Saolasın hocam senin çok katkın oldu monitör seçme aşamalarımdaHayırlı olsun hocam.
hocam sipariş adresi doğruda fatura adresini ve ismi yanlış vermişim ama sorun olurmu nasıl değiştirtirim şimdi sipariş ettim dahaHayırlı olsun hocam.
Sorun olur mu emin değilim hocam, konu açın isterseniz bunun için.Saolasın hocam senin çok katkın oldu monitör seçme aşamalarımda
hocam sipariş adresi doğruda fatura adresini ve ismi yanlış vermişim ama sorun olurmu nasıl değiştirtirim şimdi sipariş ettim daha
hangi kategoride açmalıyım hocam yanlış olmasın bilgisizliğime verinSorun olur mu emin değilim hocam, konu açın isterseniz bunun için.
Yurt içi alışverişhangi kategoride açmalıyım hocam yanlış olmasın bilgisizliğime verin