G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
3360 diye aldığın mouse hakkında böyle bir konu görünce olur gibiAllah allah. Garip...
3360 diye aldığın mouse hakkında böyle bir konu görünce olur gibiAllah allah. Garip...
Nasıl yapacağız?@Doğukan Fidan Gel bakim mouse tester testi yaptıracam gerçek mi diye. IPS testi yapacaz.
ben 5 bin dpi olmasından şüphelendim ama 150tl'ye gene güzel pmw3325 150tl'ye iyi ama 150tl'ye rampage gamepower trust rush havit ve farklı markaların mouseleride var onlarla benzer özelliklerdeBen demiştim bu Omen 400'de bişey patlıcak diye. Yine de önerdim neden bilmiyom.
Maalesef çok detaylı araştırmak lazım aslında hepsi ürünü satan satıcının suçu itopya katar pro'ya 3360 yazmıştı mouse 3327 çıktıForumda önerilen çoğu üründe bişeyler çıkıyor arkadaş Bi kaç ay öncesine kadar herkes g102-g203 önerirken bir anda eski sensör varmış artık önermiyoruz onun yerine Omen 400 alın 150 TL ye 3360 sensör var vb vb onu önermeye başladı ve yine patladı...
Nasıl yapacağız?
Hala yapmadı dimi bu çocuk @Doğukan Fidan yap ulan
İndir bunu. Sonra aç (eh) sonra kullandığın DPI değerini yaz sonra collect tuşuna bas sonra programda boş bir yere basılı tut yapabildiğin kadar hızlı flick hareketini yap sonra plot tuşuna bas sonra sol alttan xVelocity'e gel sonra ss at.