OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Tasarım önemli değilse MX518 bence
MX518 seviyorum, sade ve basit tasarımı hoşuma gidiyor.Merhaba herkese 2 yıldır tasarımını beğendiğim için g102 kullanıyorum ama son 1-2 aydır çift tıklama sorunu ile karşılaştım (çift tık sorununu foruma geldiğimde öğrendim).
Bende yeni mouse arayışına girdim şuanlık bulduğum mouseler
HP OMEN 600 ---------- LOGITECH G MX 518
Bu 2 mouse arasında kaldım dediğim gibi 2 yıldır g102 kullanıyorum tasarımını beğeniyorum ağırlık açısından hafif olması önemli.
HP de 85 gr ağırlık var g102 ile aynı MX 518 de ise 101 gr lık ağırlık var siz hangisini önerirsiniz?
@epica59
TP'de bu konuya rastladım, umarım işine yarar.
@Nightmare837 @zbabomenPixart 3389 vs Hero 16K
Merhabalar. İtopya'dan Logitech MX-518 aldım. Fare güzel bir fare fakat merak ettiğim bir konu var. Aldığım fareyi iade edip Pixart 3389 sensörlü Rampage Sector veya Pixart 3360 sensörlü HP Omen 600 mü alsam? Hangi sensör daha iyidir? (CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum.)www.technopat.net
teşekkürlerMX518 seviyorum, sade ve basit tasarımı hoşuma gidiyor.
tasarımı hissiyatı g102 ye benziyo mu acaba?MX518 seviyorum, sade ve basit tasarımı hoşuma gidiyor.
Pek benzer sayılmaz tasarımları.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tasarımı hissiyatı g102 ye benziyo mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@epica59 @MisakiTaro @zbabomen
Yardım edebilir misiniz rica etsem
Bende genelde fps oyunları oynuyorum ama fingertip ve claw grip arası tutuyorum.MX 518 FPS oyunları için uygun mu?
Sende konu açmıştın sanırsam.MX 518 FPS oyunları için uygun mu?
Logitech gibi DPI veya RGB'si ayarlanabilen bir uygulaması yokmuş.Sende konu açmıştın sanırsam.
Ayrıca hp 600 ün driver ı var mı?
Mouse'un driverını güncelleme amaçlı bir driver koymuşlar ancak neredeyes hiç etki etmiyor. Yani Logitech'inki gibi bir uygulaması yok.hp nin sitesine girdiğim zaman driverını görmüştüm ama
Anladım ben genelde farklı dpi kullanıyorum onu iyi öğrenmem lazım.Mouse'un driverını güncelleme amaçlı bir driver koymuşlar ancak neredeyes hiç etki etmiyor. Yani Logitech'inki gibi bir uygulaması yok.
DPİ ayarlanabiliyor. Önde ve arkada tuşları var. Öndeki tuş DPI arttırırken arkadaki tuş DPI'ı azaltıyor. Benim demek istediğim Logitech gibi mouse'ın her şeyini ayarlayabilen bir uygulaması yok.Anladım ben genelde farklı dpi kullanıyorum onu iyi öğrenmem lazım.
Emin misin dpi ayarlanmadığına?