İnceleme HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)

@DOGANALPASLAN hocam merhaba, ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum 580 küsür fiyatı şuan da. CTRL tuşunu çok aşırı kullanıyorum her hangi bir şekilde tuşların altında plastik kırılması gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? altında ki plastikler sağlam mı tuşların önerir misiniz klavyeyi?

@DOGANALPASLAN hocam merhaba, ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum 580 küsür fiyatı şuan da. CTRL tuşunu çok aşırı kullanıyorum her hangi bir şekilde tuşların altında plastik kırılması gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? altında ki plastikler sağlam mı tuşların önerir misiniz klavyeyi?
Ben hiç sorun yaşamadım. Ayrıca hepsiburada'da yeni hesap ile alırsanız 50 ₺ indirim kapıyorsunuz bilginize.

Ablamın telefonuna indirip denedim oldu teşekkür ederim 530TL'ye gelecek bu klavye, çok pahalı her şey :( ama iyi fiyata aldığımı düşünüyorum
Mükemmel fiyata aldın. Hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Hocam aylar geçti üstünden hala klavyeye ihtiyacım var. :d
Piyasadan çok uzak kaldım ama tek mantıklı seçenek bu var bu bütçede sanırsam.
Başka önerin var mı cidden hiç bilgim yok artık piyasada yeni ne var? Eğer yoksa alacağım bunu son karar olarak.

Bir de brown switchin fiyatı neden bu kadar yükselmiş?

Hocam aylar geçti üstünden hala klavyeye ihtiyacım var. :d
Piyasadan çok uzak kaldım ama tek mantıklı seçenek bu var bu bütçede sanırsam.
Başka önerin var mı cidden hiç bilgim yok artık piyasada yeni ne var? Eğer yoksa alacağım bunu son karar olarak.

Bir de brown switchin fiyatı neden bu kadar yükselmiş?
Hocam red baya uçtu , brown bence kesinlikle alınır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Hocam çok güzel klavyeymiş. Marttan bu yana hiç bir sorun yaşadınız mı ?

Geri