Bende cooler master sk653 aldim yay sesi bende de vardi hosuma gitmedi iade edecegim akkonun klavyelerinden alacagim aklimda akko 5075s varSelamlar. 990₺’ye hp omen encoder klavye aldım. Fakat kulağımı tuşlara yaklaştırdığımda yay sesi geliyor. Kulaklık kullanınca bir sorun olmaz gibime geliyor. Sizce iade etmeli miyim. İade edersem hangi klavyeyi alacağım?
Tamamdır hocam klavyeyi beğendim de yay sesi için zaten kulaklık takacağım bir şey etki etmez gibiYay sorunu var biraz bu klavyelerde. Cherry mx kullanıyor. Kullandıkça azaldığını söyleyenler var. Bende iade etme. Bu fiyata cherry mx switch ve mekanik klavye böylesini zor bulursun.
Benim için pahalı gibi gözüküyorBende cooler master sk653 aldim yay sesi bende de vardi hosuma gitmedi iade edecegim akkonun klavyelerinden alacagim aklimda akko 5075s var
2 yıldır kullanıyorum. Hala bazı tuşlarda bariz bir ses var. Fakat çok memnunum. Sadece space tuşunun sağ tarafındaki metal yay yerinden çıktı. Bir türlü takamadım. Sağolsun bizim ufaklık 4 yaşındaydı. Klavyeye sanırım vurdu.