HP Omen mi Asus TUF mi?

Ekshjuu

80+
Reaksiyon skoru
6

Sizce hangi laptop tercih edilmeli?
Daha iyi önerilere açığım 17.3 inç olmazsa sevinirim.

Ustam bende Asus a15 düşünüyorum ve demin de konu açtım daha iyisi var mı bu fiyata diye bakalım asusu alacağım galiba

Her türlü hp
Sicaklik konisunda tuflar çöp i3 gucu alirsin
Fakat hp 70 dereceyi gecmez yari fan devrinde(cpu,gpu)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda daha yeni sorun yaşamış arkadas mesela

Son düzenleme:
Her türlü hp
Sicaklik konisunda tuflar çöp i3 gucu alirsin
Fakat hp 70 dereceyi gecmez yari fan devrinde(cpu,gpu)

Burda daha yeni sorun yaşamış arkadas mesela
HP Omen serisine çok yabancıyım şu an asus rog strix g17 kullanıyorum satıp daha yeni nesil ve küçük bir cihaz alacağım. Arkadaşımda asus tuf a15 var 4050 r9 7940hs configli. Valorantta 89-90 derece görüyor işlemci bana biraz fazla geldi açıkçası Valorant gibi bir oyun için. Ekran kartı stress testinde full yük altında sabit 86da kaldı (Bilgisayarı aldığımız gün test ettik). Asus Tufın HP Omena kurduğu tek üstünlük ekran kartı fakat HP Omen'ın soğutması ile ilgili bir fikrim yok kullanan yardımcı olabilir mi?

HP Omen serisine çok yabancıyım şu an asus rog strix g17 kullanıyorum satıp daha yeni nesil ve küçük bir cihaz alacağım. Arkadaşımda asus tuf a15 var 4050 r9 7940hs configli. Valorantta 89-90 derece görüyor işlemci bana biraz fazla geldi açıkçası Valorant gibi bir oyun için. Ekran kartı stress testinde full yük altında sabit 86da kaldı (Bilgisayarı aldığımız gün test ettik). Asus Tufın HP Omena kurduğu tek üstünlük ekran kartı fakat HP Omen'ın soğutması ile ilgili bir fikrim yok kullanan yardımcı olabilir mi?
Ben hp omen kullanıyorum.

hp bile asus der di işlemciye bak ekran kartına ikiside gayet uyumla ve bide unutmadan asus daha iyidir yaygın ve marka

Hp servis açısından daha iyi. Bir arkadaş ne zamandır asus laptopta sorun yaşıyor. Çözülmedi doğru düzgün.

hp bile asus der di işlemciye bak ekran kartına ikiside gayet uyumla ve bide unutmadan asus daha iyidir yaygın ve marka
Kanka lolde 200fps verdiren islemci o
İntel 13700hx 500 700fps arasi aliyor

Amd ....hs ile bitenleri almayın aldirmayin

Oyuncu laptobu dahilinde diyirum bunu

Omen
Hemde yeni kasası ufff beee

Ya kardeşim HP omen rogu yiyip gecio ne anlatiyon

fazla bilgim yok ama bana tuf iyi geldi yanlış yönlendirme için özür dilerim

Asus bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio