- Bütçe
- 53000
Arkadaşlar çok arada kaldım aradaki 3K'ya değer mi sizce? Thunderbolt olması çok önemli bir şey mi? Başka önerebileceğiniz model var mı bu standartlarda?
marka braz tercih meselesi ama omen daha iyiüst segment birde asla ama asla 13.nesil ve 14.nesil işlemcilere intel işlemcileri almayın aldırmayın donanım arşivinin son videosunu izlerseniz anlarsınız risk almaya değmez buu öneriyorum
Arkadaşlar çok arada kaldım aradaki 3K'ya değer mi sizce? Thunderbolt olması çok önemli bir şey mi? Başka önerebileceğiniz model var mı bu standartlarda?
UV yaparak güncellemeyi beklesem olmaz mı? AMD almak istemiyorum pek daha önceki deneyimlerimden.marka braz tercih meselesi ama omen daha iyiüst segment birde asla ama asla 13.nesil ve 14.nesil işlemcilere intel işlemcileri almayın aldırmayın donanım arşivinin son videosunu izlerseniz anlarsınız risk almaya değmez buu öneriyorum
UV yaparak güncellemeyi beklesem olmaz mı? AMD almak istemiyorum pek daha önceki deneyimlerimden.
ikisi arasından Omen
bence çok güvenmeyin günceleme gelse bile watt düşüşlerinden dolayı performansınız muhtemeln düşer ben önermiyorum pekUV yaparak güncellemeyi beklesem olmaz mı? AMD almak istemiyorum pek daha önceki deneyimlerimden.
bunda ram 2x8 olarak geliyormuş sonrasında sıkıntı yaşatır mı? Diğer 2x16.50 vermişken 3' ünü düşünmeyip victus yerine omen alın bence. AMD olarak zaten 14700hx için alternatifiniz yok maalesef Türkiye pazarında 7745HX/7845HX/7945HX pek yok
Yetmediği vakit çıkarır 2x16 alırsın bir süre rahatlıkla gidecektir zaten. RAM fiyatları da o kadar tuzlu değilbunda ram 2x8 olarak geliyormuş sonrasında sıkıntı yaşatır mı? Diğer 2x16.
Bildiğiniz kronik bir arızası var omen'nin? İnternette çok duydum da şöyle ısınıyor böyle ısınıyor diye.Yetmediği vakit çıkarır 2x16 alırsın bir süre rahatlıkla gidecektir zaten. RAM fiyatları da o kadar tuzlu değil
Bildiğiniz kronik bir arızası var omen'nin? İnternette çok duydum da şöyle ısınıyor böyle ısınıyor diye.