HP Omen Vector essantial 109TL

Checkmate

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,858
Fiyatı 200TL idi, indirim ile 159TL düştü. AMAZON50 kodu ile alırsanız 109TL'ye geliyor.
220ips 50g sensörü var. Onboard memory yok yani yaptığınız ayarları kendi hafızasına tutmuyor. Arkada farenin yazılımı çalışması gerekiyor. Gamelover mower, james katır eşşek, rEmPaGe almak yerine alınabilir.

(indirim kodu sadece amazon mobilde geçerli ve ilk siparişe özeldir)

32ips 12g patatesten hallice sensöre oyunlarda "takılma" yapacak dediğimde bana yanlış bilgilendirme atanlar için "özel" mouse. :D

Son düzenleme:
Bu mouseyi hareket ettirmek için baba yiğit olmak lazım 120gram nedir 😁

Fiyatı 200TL idi, indirim ile 159TL düştü. AMAZON50 kodu ile alırsanız 109TL'ye geliyor.
220ips 50g sensörü var. Onboard memory yok yani yaptığınız ayarları kendi hafızasına tutmuyor. Arkada farenin yazılımı çalışması gerekiyor. Gamelover mower, james katır eşşek, rEmPaGe almak yerine alınabilir.

(indirim kodu sadece amazon mobilde geçerli ve ilk siparişe özeldir)

32ips 12g patatesten hallice sensöre oyunlarda "takılma" yapacak dediğimde bana yanlış bilgilendirme atanlar için "özel" mouse. :D
Razer deathadder V2 mini mi bumu 190 liraya aldım 2 gün önce iade etmeye değermi yani ?

Bu mouseyi hareket ettirmek için baba yiğit olmak lazım 120gram nedir 😁
ben hp omen reactor kullanıyorum 160 gr bir süre sonra alışıyorsunuz. 109 tl böyle bir mouse için çok iyi fiyat

Razer deathadder V2 mini mi bumu 190 liraya aldım 2 gün önce iade etmeye değermi yani ?
Deathadder v2 mini çok daha iyi mouse. Ben bunu 109tl olduğu için attım. 190tl ye çok iyi almışsınız nereden aldınız ?

99 liraya aldığım sharkoon light 2s farede öyle bir durum yok.
99tlye aldığın mouse en son 2021 in başında satılmış, o zamamanların 100tl si şu an 250tl ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an 110tl ye satılan onboard memory özellikli mouse varsa atabilirsin.

99tlye aldığın mouse en son 2021 in başında satılmış, o zamamanların 100tl si şu an 250tl ediyor
Corsair katar pro o zaman da indirim dönemlerinde 150 lira civarına bulunabiliyordu şimdi de 150 civarına bulunabiliyor Amazon indirimlerinde özellikle.

Şu an 110tl ye satılan onboard memory özellikli mouse varsa atabilirsin.
Mouse 110 tl değil ki sen amazonun promosyonunu kullanınca o fiyata düşüyor. O promosyonu bu farede kullanmak zorunda değilsin istediğin her şeyde kullanabilirsin satıcısı amazon olan.

Corsair katar pro o zaman da indirim dönemlerinde 150 lira civarına bulunabiliyordu şimdi de 150 civarına bulunabiliyor Amazon indirimlerinde özellikle.

Mouse 110 TL değil ki sen amazonun promosyonunu kullanınca o fiyata düşüyor. O promosyonu bu farede kullanmak zorunda değilsin istediğin her şeyde kullanabilirsin satıcısı amazon olan.
Katar pro stokta yok olsa zaten onu atardım, Zaten 50tl indirim yok 50tl+40tl var. Boyle demeyin diye en başa açıklamasını yazdım zaten.🤡

knk deathadder v2 minide razer focus sensör, razer optik switchler var bunla kıyas bile almaz onun kendi hafızasıda var + razerin yazılımı çok daha kullanışlı kablo ve malzeme kalitesi bundan daha iyi çok daha hafif. daha sayarım aklından bile geçirme iade edip bunu almayı

Geri