HP Omen Vector essantial 109TL

knk deathadder v2 minide razer focus sensör, razer optik switchler var bunla kıyas bile almaz onun kendi hafızasıda var + razerin yazılımı çok daha kullanışlı kablo ve malzeme kalitesi bundan daha iyi çok daha hafif. daha sayarım aklından bile geçirme iade edip bunu almayı
Deathadder v2 mini daha iyi doğru ama focus+ yok pixart 3359 var.

knk deathadder v2 minide razer focus sensör, razer optik switchler var bunla kıyas bile almaz onun kendi hafızasıda var + razerin yazılımı çok daha kullanışlı kablo ve malzeme kalitesi bundan daha iyi çok daha hafif. daha sayarım aklından bile geçirme iade edip bunu almayı
Zaten çok hafif ve rahat beğendim 3 katı ağırlığındaki fareden geçince Alışamadım ama hâlâ:D

240 a düşmüştü 50 lirada yeni hesap açmıştım ordan geldi hepsiburada.

Zaten çok hafif ve rahat beğendim 3 katı ağırlığındaki fareden geçince Alışamadım ama hâlâ:D

240 a düşmüştü 50 lirada yeni hesap açmıştım ordan geldi hepsiburada.
İyi tercih yapmışsınız hocam zaten 250tl bütçesi olana direkt v2 mini, viper mini öneririm. Bunu ucuz olduğu için attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

160 TL olarak değerlendirildiğinde de alınmaz. Fare ayarlarını kaydedemiyor daha.
Tamam kanka polemiğe girmeye gerek yok bana minimum pixart3327 sensörlü onboard memory özellikli 160tl ye fare bul.

Son düzenleme:
İyi tercih yapmışsınız hocam zaten 200tl bütçesi olana direkt v2 mini, viper mini öneririm. Bunu ucuz olduğu için attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam kanka polemiğe girmeye gerek yok bana minimum pixart3327 sensörlü onboard memory özellikli 160tl ye fare bul.
Yalnız ben uygulamasını hâlâ çözemedim hata falan veriyor renk için bakıcaktım razer cortex çıkıyor açtım onu bu sefer drop yemeye başladım komple kapattım bende

Yalnız ben uygulamasını hâlâ çözemedim hata falan veriyor renk için bakıcaktım razer cortex çıkıyor açtım onu bu sefer drop yemeye başladım komple kapattım bende
Razer synapse 3 indireceksiniz sadece. Diğer eklentileri indirmeyeceksiniz.

Razer synapse 3 indireceksiniz sadece. Diğer eklentileri indirmeyeceksiniz.
Oto indirdi takınca usbyi neyse satılcak PC zaten aga birde imzamdaki pcyi sadece kasa 2470-2460 civarı iyi mi? manitor klavye mouse ile 2400 e aldım 1 ay önce pişman oldum satıyorum

Geri