Neler Yeni

Yardım HP Pavilion Gaming(4H0V6EA) Notebook alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ELNUR
Arkadaşlar bu bilgisayar hakkında hiç iceleme videosu bulamadım. Yani internette detaylı anlatımı yok . Şu an yalnız vatan bilgisayar ve n11 de satılıyor ordada hiç kimse yorum yazmamış. Bana yardımcı olurmusunuz çok acil
kendi toplama bilgisayarımla takas yapmak istiyolarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,585
İsim
Oğuz Oğuz
23k fiyat mı?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Arkadaşlar bu bilgisayar hakkında hiç iceleme videosu bulamadım. Yani internette detaylı anlatımı yok . Şu an yalnız vatan bilgisayar ve n11 de satılıyor ordada hiç kimse yorum yazmamış. Bana yardımcı olurmusunuz çok acil

BU FİYATLARIN ALTINDA 11800H LI 3060 ekran kartlı BİLGİSAYARLAR ALABİLİRSİN NEDEN bu?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR

senin bilgisayarın özellikleri neler?

Sanırım arkadaşın kendi kasasına teklif olarak bunu sunmuşlar.
malesef sonradan okudum orayı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,585
İsim
Oğuz Oğuz
Ek olarak senin kasanın değeri 23k ise kesinlikle takas yapma bu laptopun değeri 15k.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ELNUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatanda topladım hiçbir sıkıntısı yok 4-5 ay kullanıldı tüm bakımı yapıldı.Gerçek alıcılar için pazarlık payı vardır.(AMD uyumludur)

ANAKART:Asus Tuf B450-Pro Gaming(4 ram girişi var M.2 ssd destekliyor )

İŞLEMCİ:Amd Ryzen 5 ,3600 mhz 4.2 Ghz

EKRAN KARTI:MSİ Radeon Rx 5500 Xt Mech 8 GB GDDR6 ( Şu an stokta yok ancak yurt dışındaki fiyatı 7-8 bin aralığı,Hiç bir şekilde madencilik için kullanılmadı ve zorlanmadı)

KASA:Frisby Rgb fanlı FC8890G COAX 650 W ATX Gaming

RAM:CROSAİR 16 GB (2x8) 3000 mhz 16 CL

HAFIZA:M.2 SSD Toshiba 500 gb (Okuma 1700mb/Yazma 1600 mb)

MONİTÖR: James Donkey 144 hz 27 inç 1ms

Hepsinin Kutuları var , hediye olarak üstünde klavye, mouse, mouse pad, usb wifi adapter (tp-link) veriyorum

Sanırım arkadaşın kendi kasasına teklif olarak bunu sunmuşlar. Eğer bu yazdığım doğruysa kendi kasanın özelliklerini yazmalısın @Metadon070
Aynen takas için yazdılar

Sanırım arkadaşın kendi kasasına teklif olarak bunu sunmuşlar. Eğer bu yazdığım doğruysa kendi kasanın özelliklerini yazmalısın @Metadon070
Bide benimkini satıp aynı değerde takas için teklif olunan bilgisayardan iyisini ala bilecekmiyim onuda düşünüyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yani senin sistem 11000 12000 eder. Verilen laptopta o civarlarda. Aslında olabilir.

Vatanda topladım hiçbir sıkıntısı yok 4-5 ay kullanıldı tüm bakımı yapıldı.Gerçek alıcılar için pazarlık payı vardır.(AMD uyumludur)

ANAKART:Asus Tuf B450-Pro Gaming(4 ram girişi var M.2 ssd destekliyor )

İŞLEMCİ:Amd Ryzen 5 ,3600 mhz 4.2 Ghz

EKRAN KARTI:MSİ Radeon Rx 5500 Xt Mech 8 GB GDDR6 ( Şu an stokta yok ancak yurt dışındaki fiyatı 7-8 bin aralığı,Hiç bir şekilde madencilik için kullanılmadı ve zorlanmadı)

KASA:Frisby Rgb fanlı FC8890G COAX 650 W ATX Gaming

RAM:CROSAİR 16 GB (2x8) 3000 mhz 16 CL

HAFIZA:M.2 SSD Toshiba 500 gb (Okuma 1700mb/Yazma 1600 mb)

MONİTÖR: James Donkey 144 hz 27 inç 1ms

Hepsinin Kutuları var , hediye olarak üstünde klavye, mouse, mouse pad, usb wifi adapter (tp-link) veriyorum

Bide benimkini satıp aynı değerde takas için teklif olunan bilgisayardan iyisini ala bilecekmiyim onuda düşünüyorum
Daha iyisini alamazsın muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,797
Üyeler
168,849
Son üye
yılmazzcc
Top Bottom