Neler Yeni

Hp Rtx 3050 Laptop Nasıldır?

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyun oynacağım günlük işler de yapacağım. 4*2 gb= 8gb ram mevcut. Hafıza artırımı yaparsam ileride Rdr2, Cyberpunk gibi oyunları oynayabilir miyim?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
iyi gibi ama daha iyisi bulunabilir gibi de :)

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyun oynacağım günlük işler de yapacağım. 4*2 gb= 8gb ram mevcut. Hafıza artırımı yaparsam ileride Rdr2, Cyberpunk gibi oyunları oynayabilir miyim?
Bu laptop içi güzel dışı çirkin gibi.
HP ısınma sorunları ve cızırtı sorunları vardı.
Bu laptop ise soğutması iyi gibi durmuyor he donanımına oranla güzel.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Ekranı 60Hz. Önemsiyorsanız bilginiz olsun
Evet biliyorum. Önemsemiyorum çünkü rekabetçi oyunlar değil hikayeli oyunlar oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu laptop içi güzel dışı çirkin gibi.
HP ısınma sorunları ve cızırtı sorunları vardı.
Bu laptop ise soğutması iyi gibi durmuyor he donanımına oranla güzel.
Ucuzluğunun sebebi bunlar mı dersiniz. Hiç Hp kullanmadım bilemiyorum. Yorumlarda oyun oynarken max 85 dereceyi gördüm yazmış birisi. Laptop için sıcaklık değerleri nasıl olmalı onu da bilmiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet biliyorum. Önemsemiyorum çünkü rekabetçi oyunlar değil hikayeli oyunlar oynuyorum

Ucuzluğunun sebebi bunlar mı dersiniz. Hiç Hp kullanmadım bilemiyorum. Yorumlarda oyun oynarken max 85 dereceyi gördüm yazmış birisi. Laptop için sıcaklık değerleri nasıl olmalı onu da bilmiyorum.
Hocam Pavlion serisinden bildiğim cızırtı ve ısı sorunları vardı araştırın edin içi güzel ama çok iyi bir soğutmaya sahip değil gibi gibi.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Hocam Pavlion serisinden bildiğim cızırtı ve ısı sorunları vardı araştırın edin içi güzel ama çok iyi bir soğutmaya sahip değil gibi gibi.
Pavilion model değil ama Victus model

Ortam sıcaklığı yaklaşık 27 derecedir. AIDA64 testini kullanarak, 32 dakika çalıştıktan sonra CPU sıcaklığı 91 derece ve güç temelde 45W'a kadar çıkıyor.

AIDA64 ve FurMark kullanılarak yapılan ikili bir test için, 26 dakika sürekli çalışmadan sonra GPU sıcaklığı yaklaşık 80 derece ve güç tüketimi 75,6 W.

Böyle bir test sonucu buldum. Sizce nasıl sonuçlar?

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ortam sıcaklığı yaklaşık 27 derecedir. AIDA64 testini kullanarak, 32 dakika çalıştıktan sonra CPU sıcaklığı 91 derece ve güç temelde 45W'a kadar çıkıyor.

AIDA64 ve FurMark kullanılarak yapılan ikili bir test için, 26 dakika sürekli çalışmadan sonra GPU sıcaklığı yaklaşık 80 derece ve güç tüketimi 75,6 W.

dediğim gibi.
Kötü duruyordu soğutması ve öyle.
90 derece ve üstü gözümde kabul edilebilinilir bir seviye değil hele oyun için kullanılacak bir laptop maksimum 80-85 olmalı.
Ama eğer ben bunu soğuturum dersen alınabilinir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı

Fena değil. İşlemciyi sürekli %100 yükte kullanmayacaksın sonuçta. oyunlarda 85 derecelerde olur gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,090
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom