🔥İndirim HP Ryzen 5 8 Gb 512 Gb - 10.249 TL

bu ürün şuan inanılmaz. ama r7 ararım dersen şunu öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada bu
Eyvallah bu fiyatlar da ram artırabilir olan olmuyor değil mi lehimli oluyor ram sanırım
Edit: 8gb ram günümüz de win11 için yetersiz gibi geliyor

Eyvallah bu fiyatlar da ram artırabilir olan olmuyor değil mi lehimli oluyor ram sanırım
Edit: 8gb ram günümüz de win11 için yetersiz gibi geliyor
yani yükseltilebilir bunlar, diğer varyantları da var. Onlarada bakılabilir direkt

Geçen hafta acer i5 10.999 du. Bu ürün çok daha uygun ve kaliteli. Kampanya devam ediyorken almak isteyen kaçırmasın

Geçenlerde yaklaşık aynı fiyatlara i5 12450h vardı. O daha mantıklı değil miydi?

Geçenlerde yaklaşık aynı fiyatlara i5 12450h vardı. O daha mantıklı değil miydi?
O 1 saat falan sürdü benim gördüğüm. Bir daha çok zor bence ki o kadar da performans düşüklüğü yok. Yani f/p si oldukça iyi gözüküyor

O 1 saat falan sürdü benim gördüğüm. Bir daha çok zor bence ki o kadar da performans düşüklüğü yok. Yani f/p si oldukça iyi gözüküyor
Anladım ama muhtemelen o fiyatlara o bilgisayar daha makbuldü. Acelesi olan için güzel paylaşım olmuş ama acelesi olmayan bekleyebilir düşer yine. Teşekkürler

yani 1 saatlik çılgın bir indirimdi. Bir daha o kadar çılgın bir şey olur mu sanmam
Anladım ama muhtemelen o fiyatlara o bilgisayar daha makbuldü. Acelesi olan için güzel paylaşım olmuş ama acelesi olmayan bekleyebilir düşer yine. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri