Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16,1 144 Hz FHD Ryzen 7-7840HS 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4070 45.899 TL

Penguen

80+ Silver
Bu civarda laptop bakıyorum aslında iyi ama emin olamadım.
4070 ile 4060 arasındaki fark çok az. Sarı siteden 30-35'e 4060'lı temiz Lenovo falan daha mantıklı geliyor bana.

Hermitus

80+ Bronze
dostum amazonu pek bilmiyorum sıkıntı çıkar mı acaba ayrıca yurt dışından mı geliyor ürünler beni bilgilendirir misin rica etsem
tr deposundan geliyor sıkıntı olmaz amazon piyasadaki en iyi satıcı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu civarda laptop bakıyorum aslında iyi ama emin olamadım.
4070 ile 4060 arasındaki fark çok az. Sarı siteden 30-35'e 4060'lı temiz Lenovo falan daha mantıklı geliyor bana.
2. ele bakarsan bütün ürünler daha mantıklı gelir. Amaç sıfır el değmemiş almak ve bence fiyatını hak ediyor bu ürün.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Oğuz
Ben 9 ay kullandım. Zor sattım. Alacak olanlara tavsiye etmiyorum.

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Yine şaka gibi yorumlar yapılmış. Aynı ürünü Hepsiburada peşin fiyatına 12 taksit Temmuz ayında 40 bin liraya aldım. Alırken de yerden yere vurdular. 17 Temmuzda ürün bana geldi. O zamandan bu zamana kadar inanılmaz derecede memnun kalarak kullanıyorum. Hele hele intel işlemcili (13. Nesil) olanların fersah fersah üstünde. 14. Nesil i7 işlemciden çok az bir tık altında. Laptopun tek kötü yanı ses çıkışı ortalamanın altında. God of War Ragnarök oyununu en üst ayarlarda (Ultra) bitirmeme az kaldı. Oyunu oynarken en ufacık kasma ısınma problemi yaşamadım. Ekran kartı sıcaklığı en yüksek 80 dereceyi işlemci sıcaklığı en yüksek 76 dereceyi gösterdi. Aynı oyunu Ultra ayarlarda intel işlemcili bir laptopda aynı sıcaklıklarda oynayında görelim.

Son düzenleme:

Hermitus

80+ Bronze
Yine şaka gibi yorumlar yapılmış. Aynı ürünü Hepsiburada peşin fiyatına 12 taksit Temmuz ayında 40 bin liraya aldım. Alırken de yerden yere vurdular. 17 Temmuzda ürün bana geldi. O zamandan bu zamana kadar inanılmaz derecede memnun kalarak kullanıyorum. Hele hele intel işlemcili (13. Nesil) olanların fersah fersah üstünde. 14. Nesil i7 işlemciden çok az bir tık altında. Laptopun tek kötü yanı ses çıkışı ortalamanın altında. God of War Ragnarök oyununu en üst ayarlarda (Ultra) bitirmeme az kaldı. Oyunu oynarken en ufacık kasma ısınma problemi yaşamadım. Ekran kartı sıcaklığı en yüksek 80 dereceyi işlemci sıcaklığı en yüksek 76 dereceyi gösterdi. Aynı oyunu Ultra ayarlarda intel işlemcili bir laptopda aynı sıcaklıklarda oynayında görelim.
Laptop güzel ama biraz boş sallamışsınız. Bende 13700hx var sizin 7840hs den güçlü ve soğutma da iyi olduğu için o oyunu sizden daha düşük sıcaklıkta oynayacağıma eminim. Laptop güzel zaten bu fiyata alınır ona laf yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu parayı NTSC %45 ekrana asla vermem şaka gibi
Bu fiyatta 4070 yok o yüzden verilir bana göre.

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Laptop güzel ama biraz boş sallamışsınız. Bende 13700hx var sizin 7840hs den güçlü ve soğutma da iyi olduğu için o oyunu sizden daha düşük sıcaklıkta oynayacağıma eminim. Laptop güzel zaten bu fiyata alınır ona laf yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyatta 4070 yok o yüzden verilir bana göre.
Hocam eminsen oynayıp ekran görüntüsü at. Ekran kartın Ultra ayarlarda oynamak için yeterli mi bilmiyorum. Ben direk oyun oynarken video atabilirim zerre problem yok. İntel işlemcili laptoplar, laptop boştayken bile ısınıyor.
Bu arada ;

Hermitus

80+ Bronze
Hocam eminsen oynayıp ekran görüntüsü at. Ekran kartın Ultra ayarlarda oynamak için yeterli mi bilmiyorum. Ben direk oyun oynarken video atabilirim zerre problem yok. İntel işlemcili laptoplar, laptop boştayken bile ısınıyor.
Bu arada ;

13700hx yüzde 15 önde önbellek olarak da sizin işlemci 16 mb benimki 30 mb. Fersah fersah önde demişsiniz? O oyun bende yok size elimdekilerden birini atayım. 63 watt çeken işlemci 70 derece.
image-2.png

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
13700hx yüzde 15 önde önbellek olarak da sizin işlemci 16 mb benimki 30 mb. Fersah fersah önde demişsiniz? O oyun bende yok size elimdekilerden birini atayım. 63 watt çeken işlemci 70 derece.Alıntıyı görüntüle
Problem değil bu hangi oyun ben indirip onuda denerim. Ekran görüntüsü atarım kısa zamanda. Amd işlemcili laptopların daha sessiz hiç ısınmadan çalışması benim için fersah fersah üstünde oluyor. O kadar çok intel işlemcili laptopum oldu youtube da video izliyorum başlıyor fanlar deli gibi çalışmaya. En son intel işlemcili laptopum Dell Alienware i7 12. Nesil di Last of Us oynuyorum laptop bir tek yanmıyordu. İşlemci sıcaklığı 98 ekran kartı sıcaklığı 100 dereceyi gösteriyordu. Ve ben teknik serviste çalıştım 6 ayda bir laptopun baştan aşağı temizleyen Termal macununu yenileyen biriyim.

Top Bottom