Neler Yeni

hp victus 16 7640 hs 4060 modeli alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK
merhaba arkadaşlar kendime bir laptop alacağım soğutması olsun watt değeri olsun pil süresi olsun bu laptop alınır mı? önerilere açığım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,416
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam internetim çok yavaş olduğu için siteye girip link atamıyorum ama 6800h 3070ti acer nitroyu da düşünebilirsiniz. (32K duruyorsa)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yuzarsef
HP alma eski bir yetkili servis çalışanı olarak sadece şunu diyorum sıfır cihazda fabrika hatasına müşteri hatası dendiğini bilirim.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,416
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
o modeli biliyorum ama 16 gb tek kanal ram o sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 gb tekkanal ram var o sıkıntı
1k daha verip alırsınız hocam 16, 32 ram daha iyi olur hem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
HP alma eski bir yetkili servis çalışanı olarak sadece şunu diyorum sıfır cihazda fabrika hatasına müşteri hatası dendiğini bilirim.
hocam bende victus 16 var laptopu kapatıyorum şarj 100 iken. 15 16 saat sonra açınca 85 oluyor süre uzadıkça düşüş artıyor böyle bir şeye denk gelmişmiydin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yuzarsef
peki ne önerirsiniz hocam
Bu arkadaşı öneririm tam bir fiyat performans canavarıdır kendisi.

hocam bende victus 16 var laptopu kapatıyorum şarj 100 iken. 15 16 saat sonra açınca 85 oluyor süre uzadıkça düşüş artıyor böyle bir şeye denk gelmişmiydin
Evet normal şartlarda firma %100 olan şarj süresi 24 saatte %15 maksimum düşüş olacak şekilde ayarlamalı fakat Türkiye de bu tarz durumlara yaptırım olmadığı için böyle yapıyorlar kullanmaları gerekenin çok altında bir kalite ile batarya kullanılıyor ürünlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK

Evet normal şartlarda firma %100 olan şarj süresi 24 saatte %15 maksimum düşüş olacak şekilde ayarlamalı fakat Türkiye de bu tarz durumlara yaptırım olmadığı için böyle yapıyorlar kullanmaları gerekenin çok altında bir kalite ile batarya kullanılıyor ürünlerde.
karşıma siz çıkmasaydınız belki de hp alacaktım allah razı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2

arkadaşımda tuf var benimkinden daha düşük sistemli onda böyle bir şey olmadığından kaçta bırakıyorsa o şarjda açıldığından bahsetti hp desteğe yazdığımda 2 tane pil testi yaptırdılar bir şey yok deyip geçiştirdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yuzarsef
arkadaşımda tuf var benimkinden daha düşük sistemli onda böyle bir şey olmadığından kaçta bırakıyorsa o şarjda açıldığından bahsetti hp desteğe yazdığımda 2 tane pil testi yaptırdılar bir şey yok deyip geçiştirdiler
Bende de maşallah öyle bir sıkıntı yok hp ve lenovo nun ideapad serisinde kronik bir sorun batarya boşalması.

karşıma siz çıkmasaydınız belki de hp alacaktım allah razı olsun
Senden de razı olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana. Linkini yolladığım arkadaşta ki tek sıkıntı ısınması fakat laptop ürünlerinin çoğu ısınır oyun içinse onun haricinde inşallah problemsiz bir şekilde kullanırsın. Özelliklerine göz attıysan hemen hemen aynı fiyata x3-x4 daha fazla verim alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,994
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom