Hp Victus 16 E Birden Bire Kapanması

Reaksiyon skoru
0
sorunu dün yaşadım valorant ın lobisinde pcyi bırakmıştım yaklaşık 10-15 dk sonra bilgisayar bi anda kapandı bilgisayarın açma tuşuna bastığımda tek bir ses yok haraket yok sadece güç tuşunun ışığı 2 saniye yanıp sonrasında söndü neden olmuş olabilir bilgisayarı zorlamadımda soğuk çalışıyordu yük bindirmedim Hall sensörü ile alakası varmıdır ?

Hall sensörü arızası.

hall sensörü anakarta gömülü olur iptal edersen de işlemci kendini kısıtlıyor. garantiye gönderirsen anakart değişiyorlar
Garantiyede gönderemiyorum Garantisi 1 sene önce bitti😭 Herhangi bir bilgisayarcıda Maliyeti tahmini ne kadar olur

Garantiyede gönderemiyorum Garantisi 1 sene önce bitti😭 Herhangi bir bilgisayarcıda Maliyeti tahmini ne kadar olur
hocam maliyetten emin değilim ama ilk önce hall sensör sorunu olup olmadığından emin olun. yani ekran bir anda sürekli gidip geliyor mu? ekran gittiğinde de klavye ledi ve güç tuşu ışığı sönüyor mu? eğer böyleyse anakart değişiminden başka çözüm yok ve biraz pahalı olabilir

hocam maliyetten emin değilim ama ilk önce hall sensör sorunu olup olmadığından emin olun. yani ekran bir anda sürekli gidip geliyor mu? ekran gittiğinde de klavye ledi ve güç tuşu ışığı sönüyor mu? eğer böyleyse anakart değişiminden başka çözüm yok ve biraz pahalı olabilir
bi kaç ay önce sıklıkla gidip geliyordu sonrasında ayarlardan bi kaç şey yaptıktan sonra olmamaya başladı şimdi ise direk kapandı ve hiç çalışmıyor ne klavye ışığı ne başka bişey sadece güç ışığı tepki veriyor

Kronik sorun garanti bitse bile destek vermek zorundalar bence

bi kaç ay önce sıklıkla gidip geliyordu sonrasında ayarlardan bi kaç şey yaptıktan sonra olmamaya başladı şimdi ise direk kapandı ve hiç çalışmıyor ne klavye ışığı ne başka bişey sadece güç ışığı tepki veriyor
bundan emin olamadım hall sensörü mü diye. çünkü etrafımdakilerde genelde sürekli git gel yapıyordu ama geliyordu sonuçta. windows ayarlardan kapak kapamayı devre dışı bıraksalar da düzelmiyordu

Hall sensörü iptali veya direkt tamiri yapan yerler var. Araştırın bulursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri