Neler Yeni

Hp victus 16 için termal macun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna
Hp Victus Laptopuma hem iletkenliği yüksek hem de pump-out olmayacak vizkozitede macun lazım. Önceden cooler mastergel pro v2 kullanıyodum ama pump out oluyor bana yeni bir macun lazım.

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet ylmz
Hp Victus Laptopuma hem iletkenliği yüksek hem de pump-out olmayacak vizkozitede macun lazım. Önceden cooler mastergel pro v2 kullanıyodum ama pump out oluyor bana yeni bir macun lazım.
Artix mx6 var benim bildiğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de vizkozite olarak en iyi onu buldum ama kötü yorumlar da gördüm sizin deneyiminiz oldu mu mx6 ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de thermal grizzly kryonaut laptoplarda pump-out kesin diyorlar siz ne diyosunuz çok mu akışkan. Baya övülüyor masaüstünde ama laptopa uyar mı?

Son düzenleme:

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet ylmz
Ben de vizkozite olarak en iyi onu buldum ama kötü yorumlar da gördüm sizin deneyiminiz oldu mu mx6 ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de thermal grizzly kryonaut laptoplarda pump-out kesin diyorlar siz ne diyosunuz çok mu akışkan. Baya övülüyor masaüstünde ama laptopa uyar mı?
Benim yok ama arkadaşım da hp victus kullanıyor işlemcisi 12.nesil i5 yanıyordu neredeyse 100 leri gördü mx6 sürdü ve çocuk 90 derece görmüyor nerdeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,796
Üyeler
166,833
Son üye
Lamarko
Top Bottom