Neler Yeni

Hp Victus 16-R1058NT mi Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP030

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
şu sıralar çok ses çıkmıyor technopat forumunda yada ben göremiyorum cevaplar azalmış bilgili kişileri çok görmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence buradaki olay övmek değil yetinmek. Bütçeye göre işini görebilecek en iyisini alıp geçiyorsun. Casper g870 4060 i5-12450h 32gb ram i 27k ya almıştım en ucuz 4060lı laptop 35k iken. Ben burada g870 modeli herkes alsın demiyorum ama işini görüyosa al geç, bu fiyatada daha fazlasını bekleme demek gerekiyor. 1.5 yıl ağır render takıldım zalman ns3000 soğutucu ile hiçbir problem yaşamadım. Her zaman bir üründen daha iyisi vardır ama o fiyata başka bir ürün yoksa onun gibi ne diyebilirsin ki?
ister isen sana anakartsal sorun yaşan kişilerin konusunu ve ya mavi ekran alanların ekran görüntüsünü atayim G870 ve G770 ile alakalı.

O konuda Technopat haklı ben diyeyim. Orada konuyu yıkarlardı başına senin. :kekw:
destekçilerim olurdu dert etmeyin burada ki konumda neredeyse tek başıma sırtladım :D

Senerr

80+ Bronze
şu sıralar çok ses çıkmıyor technopat forumunda yada ben göremiyorum cevaplar azalmış bilgili kişileri çok görmüyorum.
Ya o kadar çok aynı konu açılıyor ki orada bilgililerde insan seçiyor. Konuya göre sen şimdi teknoloji açısında bakıyorsun orada abur cubur hakkında bilgisi olan insanlar var. Ayrıca tavsiye konusunda devir marka seçme devri değil maalesef yoksa ben sizi anlıyorum ama piyasa o kadar alev alıyor ki yukarıda da elemanın dediği gibi elindeki ile yetinin malını savunuyor hocam.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ya o kadar çok aynı konu açılıyor ki orada bilgililerde insan seçiyor. Konuya göre sen şimdi teknoloji açısında bakıyorsun orada abur cubur hakkında bilgisi olan insanlar var. Ayrıca tavsiye konusunda devir marka seçme devri değil maalesef yoksa ben sizi anlıyorum ama piyasa o kadar alev alıyor ki yukarıda da elemanın dediği gibi elindeki ile yetinin malını savunuyor hocam.
konu zaten en iyi nasıl yetinirsin siz şimdi aldınız monster o da işinizi görmezmi ? hadi söyleyin ama sorun çıkartdı ee ne anlamı kaldı? bunu anlatmaya çalışıyorum düzgün bir bilgisayar aldırtmaya çalışıyorum herkese.

Senerr

80+ Bronze
Hocam bence buradaki olay övmek değil yetinmek. Bütçeye göre işini görebilecek en iyisini alıp geçiyorsun. Casper g870 4060 i5-12450h 32gb ram i 27k ya almıştım en ucuz 4060lı laptop 35k iken. Ben burada g870 modeli herkes alsın demiyorum ama işini görüyosa al geç, bu fiyatada daha fazlasını bekleme demek gerekiyor. 1.5 yıl ağır render takıldım zalman ns3000 soğutucu ile hiçbir problem yaşamadım. Her zaman bir üründen daha iyisi vardır ama o fiyata başka bir ürün yoksa onun gibi ne diyebilirsin ki?
Sana katılıyorum kısa sürmeseydi iyiydi ama o 27K kampanyası gerçekten iyiydi zira o paralara 50 serisi ekran kartı veriyorlardı. Freedos olmayan cihazlar markalar genelde 7 8K para koyarken bu markalar o farkı çok az koyuyorlar kampanyada.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Sana katılıyorum kısa sürmeseydi iyiydi ama o 27K kampanyası gerçekten iyiydi zira o paralara 50 serisi ekran kartı veriyorlardı. Freedos olmayan cihazlar markalar genelde 7 8K para koyarken bu markalar o farkı çok az koyuyorlar kampanyada.
27 bine almazdım o cihazı ben ne yalan söyleyeyim 3k daha koyar çok daha iyisi alınabilir mesela RTX 3070 li bir bilgisayar lenovo vardı kampanyada onu alırdım.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

ister isen sana anakartsal sorun yaşan kişilerin konusunu ve ya mavi ekran alanların ekran görüntüsünü atayim G870 ve G770 ile alakalı.

destekçilerim olurdu dert etmeyin burada ki konumda neredeyse tek başıma sırtladım :D
Hocam işte orda teknolojinin şans işi olduğunu göze almak gerekiyor. Monitörde ölü piksel çıkabilir, panel hatası çıkabilir, sistem aldım 7800x3d 4070ti super 360hzli. Monitörde panel hatası var. Bu demek değildir ki monitör kötü. İade değişim yaparsın geçersin. G770 modelinin çöp olduğunu biliyorum da g870 le bir tutulmaması gerektiğini de düşünüyorum

Senerr

80+ Bronze
27 bine almazdım o cihazı ben ne yalan söyleyeyim 3k daha koyar çok daha iyisi alınabilir mesela RTX 3070 li bir bilgisayar lenovo vardı kampanyada onu alırdım.
Yok o sıralar 27K'ya 4050 nitro 16 önerisi oluyordu öyle kampanyada dediğin 3070'leri de takip ettim 27K paraya öyle 3070 falan vermiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muhammed kh
30k bütçem var ikisi arasında kaldım Asus da ram yükseltmesi alırsam yapabilirim.

kesinlikle tuf gerek askeri sertifikaya sahip kalitesi gerek soğutma sistemi kalite tuf al yani

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam işte orda teknolojinin şans işi olduğunu göze almak gerekiyor. Monitörde ölü piksel çıkabilir, panel hatası çıkabilir, sistem aldım 7800x3d 4070ti super 360hzli. Monitörde panel hatası var. Bu demek değildir ki monitör kötü. İade değişim yaparsın geçersin. G770 modelinin çöp olduğunu biliyorum da g870 le bir tutulmaması gerektiğini de düşünüyorum
mavi ekrandan belini kaldıramayanları gördüm G870 ide aynı kefeye koyarım açılmayan G870 konusuda var sebep? anakart tabi ki araştırmadan kanıya varmayın bakın Poco X3 pro anakartsal harbi bir sorunu var ama ben hala kullanıyorum ama bu sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor donmalar yaşıyorum.

kesinlikle tuf gerek askeri sertifikaya sahip kalitesi gerek soğutma sistemi kalite tuf al yani
askeri sertifika sadece göz boyama önemli olan içinde ki.

Yok o sıralar 27K'ya 4050 nitro 16 önerisi oluyordu öyle kampanyada dediğin 3070'leri de takip ettim 27K paraya öyle 3070 falan vermiyorlar.
lenovo legion 5 kampanya ya girmişti onu almak çok daha mantıklı idi.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bu da sizin tercihiniz tabii ki hocam. Ben ana performansı yan parçalara tercih ederim genelde. İtiraf edeyim sürekli alienware 240hz monitörle kullandım laptobu ekranına bakmadım bile. Cyberpunk, elden ring, premiere pro rahat götürdü beni.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu da sizin tercihiniz tabii ki hocam. Ben ana performansı yan parçalara tercih ederim genelde. İtiraf edeyim sürekli alienware 240hz monitörle kullandım laptobu ekranına bakmadım bile. Cyberpunk, elden ring, premiere pro rahat götürdü beni.
bunu yaparsanız üzülürsünüz yan parçalar değişebilir ama ana parçalar asla.

o dediğim kampanyalı legion 5 de 2 TB SSD ye sahipti tabi ne kadar kaliteli bilemem ve sanırsam 32 GB RAM i vardı ama işlemcisi biraz eski idi DDR4 ram kullanıyordu ama ekran kartı RTX 3070 ve 130 watt mıydı neydi.

Senerr

80+ Bronze
mavi ekrandan belini kaldıramayanları gördüm G870 ide aynı kefeye koyarım açılmayan G870 konusuda var sebep? anakart tabi ki araştırmadan kanıya varmayın bakın Poco X3 pro anakartsal harbi bir sorunu var ama ben hala kullanıyorum ama bu sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor donmalar yaşıyorum.

askeri sertifika sadece göz boyama önemli olan içinde ki.
Yani bu anlattığınızda bize yerleşmiş bir sorun aslında, gizli bir kötü huydur bu. Para verdiğimiz şeyleri otomatik savunuruz ama ben kalkıp G870 savunmam mesela G770'de gereksiz yere G870'den daha kötü demem. Kimsenin malıyla derdim yok, G770 kullananda çok gördüm durduk yere papaz olmak istemiyorum niye G870 almadın diyerek çünkü G870 üst seri bir kasa paraları aynı değil yazık yani. Sen bu hataya çok düşüyorsun zira HP'de Casper kadar cebe hitap eden bir marka öyle Omen değilse genelde hitap ettiği oyuncu kitlesi belli. Eleştiri yapıyorsun ama arada Omen harici diğer modellere de bir bak derim. Markaların yaptığı 3 kağıtlık biter mi ? Lenovo LOQ övüyorsun burada paneli ghostingli oluyor onlarında.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Benim zamanımda bahsettiğiniz mavi ekran konusunu açan yoktu bile o zamanda. Herhangi bir sorun veya avantaj yazmıyordu g870 modeli ile ilgili. Teknik özellikleri, watt değeri, ekranı görünce o fiyata da 4050 almanın çok mantıksız olduğuna karar verip çektim. Buradaki attığım hp victus modelininden g870 modelinden çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Donanımsal olarak iyiyse o fiyata da şu anlık dengi yoksa neden alınmasın ki? G870 modelini alırken ile aynı mantık. ( nitro 16 bitmese onu alacaktık gözümüz ondaydı, stoğu bilerek bitirdiler okul açılıyor diye herhalde)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,500
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom