Ruffian
80+ Silver
Dahası
hocam adam bana neler saymış sessiz kalmam bunun gibi heriflerin para kaynağını keseceksin bana cevap vermeye yüzü yok veremiyorda zaten yazıyorum cevap vermiyor yayına geliyorum görmemezlikden geliyor yani anlayacağınız adam parasında sizde haklısınız casper savunan millete ne anlatıyorum ben lafımın arkasında dururum isteyen istediğini beğensin ama kimse gerçekleri inkar etmesin yaptığım konunun 2 sayfasını okusa ne kadar berbat bir cihaz olduğunu öğrenecek zaten imitasyon elmas gibi victus.Mısırımı patlattım ve niyet ettim Ruffian'ın olduğu kavgaları veya tartışmaları 1080p izlemeye.
Ya adam bırak isteyen istediği modeli beğenebilir, Casper gibi markaları bile savunanların kaynadığı bir memlekette yaşıyorsun kime ne anlatıyorsun ? Tavsiyeni ver veya etmiyorum de geç kanıtlayacağım diye 1 sayfa yanıt veriyor adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana gelipde omeni savunanları gırtlaklıyasım geliyor daha geçenlerde OMEN alma dediğim bir forumdaş geldi aldığım omende dediğiniz sorun çıktı diye inanmayan için konuştuğumuz yazıları atabilirim tabi isimler sansürlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
paranın girdiği yerden ben bilgi edinmem hele ki bir firma ürün gönderiyor ise gömdürtmek için göndermez yazın bunu o akıllarınıza hikayeden 2 kötü özellik sayar sonra övme başlar sırf anlaşması bitti diye önce övüp sonra gömeni çok gördük bir kanal adı verirdim ama neyse.