Neler Yeni

Hp Victus 16-R1058NT mi Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP030

Senerr

80+ Bronze
Benim zamanımda bahsettiğiniz mavi ekran konusunu açan yoktu bile o zamanda. Herhangi bir sorun veya avantaj yazmıyordu g870 modeli ile ilgili. Teknik özellikleri, watt değeri, ekranı görünce o fiyata da 4050 almanın çok mantıksız olduğuna karar verip çektim. Buradaki attığım hp victus modelininden g870 modelinden çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Donanımsal olarak iyiyse o fiyata da şu anlık dengi yoksa neden alınmasın ki? G870 modelini alırken ile aynı mantık. ( nitro 16 bitmese onu alacaktık gözümüz ondaydı, stoğu bilerek bitirdiler okul açılıyor diye herhalde)
Çünkü G770 eski bir kasaydı o linç yemekten algısı kaydı cihazın ama G870 3000 serisi ile geldi. Yani ben bile aldığımda o kadar konu yoktu ki model hakkında Technopat sosyalde G870 öven konular vardı.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Benim zamanımda bahsettiğiniz mavi ekran konusunu açan yoktu bile o zamanda. Herhangi bir sorun veya avantaj yazmıyordu g870 modeli ile ilgili. Teknik özellikleri, watt değeri, ekranı görünce o fiyata da 4050 almanın çok mantıksız olduğuna karar verip çektim. Buradaki attığım hp victus modelininden g870 modelinden çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Donanımsal olarak iyiyse o fiyata da şu anlık dengi yoksa neden alınmasın ki? G870 modelini alırken ile aynı mantık. ( nitro 16 bitmese onu alacaktık gözümüz ondaydı, stoğu bilerek bitirdiler okul açılıyor diye herhalde)
dengi bulunabilir bütçeyi söyleyin bulayim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muhammed kh
mavi ekrandan belini kaldıramayanları gördüm G870 ide aynı kefeye koyarım açılmayan G870 konusuda var sebep? anakart tabi ki araştırmadan kanıya varmayın bakın Poco X3 pro anakartsal harbi bir sorunu var ama ben hala kullanıyorum ama bu sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor donmalar yaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

askeri sertifika sadece göz boyama önemli olan içinde ki.

lenovo legion 5 kampanya ya girmişti onu almak çok daha mantıklı idi.
bi yazarken içine göçen veya kalitesiz hissettiren bi laptop kullanmak var bide kalitenin anasını hissetmek var içindekine gelince soğutma çok iyi dedim bu daha düşük sistemle daha çok performans almanı sağlar sistem ömrünü uzatır hemde sistem kötüde değil bunları hesaba kat istersen

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yani bu anlattığınızda bize yerleşmiş bir sorun aslında, gizli bir kötü huydur bu. Para verdiğimiz şeyleri otomatik savunuruz ama ben kalkıp G870 savunmam mesela G770'de gereksiz yere G870'den daha kötü demem. Kimsenin malıyla derdim yok, G770 kullananda çok gördüm durduk yere papaz olmak istemiyorum niye G870 almadın diyerek çünkü G870 üst seri bir kasa paraları aynı değil yazık yani. Sen bu hataya çok düşüyorsun zira HP'de Casper kadar cebe hitap eden bir marka öyle Omen değilse genelde hitap ettiği oyuncu kitlesi belli. Eleştiri yapıyorsun ama arada Omen harici diğer modellere de bir bak derim. Markaların yaptığı 3 kağıtlık biter mi ? Lenovo LOQ övüyorsun burada paneli ghostingli oluyor onlarında.
bütçeyi söyleyin bulayim derim bu yazdıklarınıza :kekw:

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
bunu yaparsanız üzülürsünüz yan parçalar değişebilir ama ana parçalar asla.

o dediğim kampanyalı legion 5 de 2 TB SSD ye sahipti tabi ne kadar kaliteli bilemem ve sanırsam 32 GB RAM i vardı ama işlemcisi biraz eski idi DDR4 ram kullanıyordu ama ekran kartı RTX 3070 ve 130 watt mıydı neydi.
Bütçeniz yeterse tabii ki her şeyin kalitelisini almalısınız. Ama bütçeniz kısıtlıysa ben ekran kartına watta işlemciye asılıp diğer parçaları kısarım şahsen hocam. ( Örnek olarak aldığım kasa sistemde başka soğutucu yoktu o kadar uygun fiyata. Mecburi msi coreliquid 360 v2 aldım yapabileceğim bişey yok ki. Bende isterdim daha kaliteli bir model özelleştirmenin gelmesini ama genele baktığında o siteden ucuza o parçaları veren site yoktu. Soğutucuda göz ardı ettik )

Senerr

80+ Bronze
bütçeyi söyleyin bulayim derim bu yazdıklarınıza :kekw:
Neyi buluyorsun ? 27K paraya Windows 11 yüklü aldım ben laptopu. :kekw:
Muadili 37K'dan başlar şu an arada da maksimum 1 yıl var.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bi yazarken içine göçen veya kalitesiz hissettiren bi laptop kullanmak var bide kalitenin anasını hissetmek var içindekine gelince soğutma çok iyi dedim bu daha düşük sistemle daha çok performans almanı sağlar sistem ömrünü uzatır hemde sistem kötüde değil bunları hesaba kat istersen
F15 de askeri sertifikası var ama SSD si 93 dereceleri buluyor ve zamanında çok sıkıntılı bir soğutması vardı ve bu askeri sertifika olayı senelerdir var A15 de 2021 den beri güzel cihazlar çıkartıyor öncesi berbat idi biliyorum ki söylüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
30k bütçem var ikisi arasında kaldım Asus da ram yükseltmesi alırsam yapabilirim.

Hocam Asus biraz daha fazla ısınıyor ve belki sorun olmaz ama PC de toplam 2 tane USB A girişi var ben o yüzden tercih etmedim. Victus ısınması çok iyi cs sea of thieves gibi oyunlarda 68-72 derece arası gördüm

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Senerr

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bütçeniz yeterse tabii ki her şeyin kalitelisini almalısınız. Ama bütçeniz kısıtlıysa ben ekran kartına watta işlemciye asılıp diğer parçaları kısarım şahsen hocam. ( Örnek olarak aldığım kasa sistemde başka soğutucu yoktu o kadar uygun fiyata. Mecburi msi coreliquid 360 v2 aldım yapabileceğim bişey yok ki. Bende isterdim daha kaliteli bir model özelleştirmenin gelmesini ama genele baktığında o siteden ucuza o parçaları veren site yoktu. Soğutucuda göz ardı ettik )
anakartdan kısarlar ise akli dengeni kayıp edersin :kekw: :kekw: Acer şu sıralar Wİ-Fİ kartından kısıyor.

4060 ile bul bakalım hadi 27K'ya değil 27K'ya 30K freedos olmayan 4060 ile laptop cihaz bulamazsın.
şu zamanda 27 k ya adam gibi laptop yok az daha çık.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
dengi bulunabilir bütçeyi söyleyin bulayim.
Hocam bütçe sınırları zorlayarak 49k ya acer nitro 16 aldıracaktık 4070 o gidince bekledik. Hp omen geldi onu alacaktık o da gitti. Asus desen havalarda, rog strix modelleri aşırı pahalı. Victusunda 4070li ama kötü ekranlı modelleri var, tercih etmedik bekledik. 3 hafta hiçbir şey gelmedi. En son bu modeli bulabilince diğer victus modellerine göre ekranınında düzgün olduğunu görünce, oyun testlerini, sarj durumunu, sıcaklığı, renderları görünce kaçırmadık. Eminim ki bu fiyata bulamayacaksınız model. 4060 önerirsiniz acer nitro 16 42k da. Lenovo loqlar 38kdaydı. Başka bir seçenek yok ki piyasada

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam bütçe sınırları zorlayarak 49k ya acer nitro 16 aldıracaktık 4070 o gidince bekledik. Hp omen geldi onu alacaktık o da gitti. Asus desen havalarda, rog strix modelleri aşırı pahalı. Victusunda 4070li ama kötü ekranlı modelleri var, tercih etmedik bekledik. 3 hafta hiçbir şey gelmedi. En son bu modeli bulabilince diğer victus modellerine göre ekranınında düzgün olduğunu görünce, oyun testlerini, sarj durumunu, sıcaklığı, renderları görünce kaçırmadık. Eminim ki bu fiyata bulamayacaksınız model. 4060 önerirsiniz acer nitro 16 42k da. Lenovo loqlar 38kdaydı. Başka bir seçenek yok ki piyasada
4060 ile 4070 arasında yüksek fiyatlara değecek fark yok ve kalitesiz bir 4070 yerine kaliteli bir 4060 tercih eder idim CUDA çekirdeği ile işin yok ise tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,201
Üyeler
159,734
Son üye
echkech