Neler Yeni

Hp Victus 16-R1058NT mi Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP030

Senerr

80+ Bronze
çok kaliteli bir ekrana sahip değil zaten tek artısı 300 nit ve %100sRGB olması yoksa ms değeri yüksek.
Bana kalırsa o bir fiyat politikası yani 3 kağıt ve eğer valo falan oynuyorsan seni anakart sorunundan daha çok üzer.
neyse şanslı kişilerdensiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/casper-excalibur-g870-acilmiyor.2684927/page-2 bu arkadaşa olan olmamış ne bahtsız herifmiş bu da :kekw: :kekw:
Bu konulara hep baktım bu arada, bir kısmında üzüldüm gerçekten. Bunu yeni gördüm ama adam hiç ekran görüntüsü vs. atmamış. Pek güvenmedim. Her açılan konuya da güvenemem şimdi. Bunun aynısını HP'de de Asus'ta da açan var.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kasnak yuvarlandı elek oldu eski kaşarlar melek oldu hesabı derim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana kalırsa o bir fiyat politikası yani 3 kağıt ve eğer valo falan oynuyorsan seni anakart sorunundan daha çok üzer.

Bu konulara hep baktım bu arada, bir kısmında üzüldüm gerçekten. Bunu yeni gördüm ama adam hiç ekran görüntüsü vs. atmamış. Pek güvenmedim. Her açılan konuya da güvenemem şimdi. Bunun aynısını HP'de de Asus'ta da açan var.
anakart sorununda üzülmene gerek yok zaten bilgisayarda ghosting olup olmadığının bir derdi kalmayacak çünkü görüntü olmayacak zaten :kekw: ben aşırı derecede bağımlı değilim ama tabi hikaye bazlı oyunları severim %45 NTSC istemem şimdi :D

Senerr

80+ Bronze
kasnak yuvarlandı elek oldu eski kaşarlar melek oldu hesabı derim ben.
Dediğim gibi hocam o kurduğunuz cümle bir gün size kurulur üzülürsünüz. Bende kalkıp G870 gömmek isterdim ama o sıralar oda arkadaşım GTX 1650 laptopa Casper almamak için 20K verdi. O ekran kartının bana kalırsa satıştan kaldırılması lazım ama gerçekler öyle değil. Size de baktıkça acıyorum, iyi niyetlisiniz ama fazla mesainiz var.

anakart sorununda üzülmene gerek yok zaten bilgisayarda ghosting olup olmadığının bir derdi kalmayacak çünkü görüntü olmayacak zaten :kekw: ben aşırı derecede bağımlı değilim ama tabi hikaye bazlı oyunları severim %45 NTSC istemem şimdi :D
İşte bende öyle düşünmek isterdim ama ms süresi ne kadar yüksek olursa panel değeri o kadar düşüyor, o yüzden markalar ya anakartı kısıyor ya paneli o sizin seçiminiz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dediğim gibi hocam o kurduğunuz cümle bir gün size kurulur üzülürsünüz. Bende kalkıp G870 gömmek isterdim ama o sıralar oda arkadaşım GTX 1650 laptopa Casper almamak için 20K verdi. O ekran kartının bana kalırsa satıştan kaldırılması lazım ama gerçekler öyle değil. Size de baktıkça acıyorum, iyi niyetlisiniz ama fazla mesainiz var.
ohooo bana ne cümleler kuruldu victus konumda hayla dimdik ayaktayım
Yıkılmadım Ayaktayım
-mahsun kırmızıgül

Senerr

80+ Bronze
ohooo bana ne cümleler kuruldu victus konumda hayla dimdik ayaktayım
Yıkılmadım Ayaktayım
-mahsun kırmızıgül
Buna yaşamak denirse abi bir forumda konu silinecek ne yaşandı diye meraktan çatlıyorum mesela. :kekw:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

İşte bende öyle düşünmek isterdim ama ms süresi ne kadar yüksek olursa panel değeri o kadar düşüyor, o yüzden markalar ya anakartı kısıyor ya paneli o sizin seçiminiz.
anakartdan kısılmasına karşıyım feci sorunlar yaratıyor.

Buna yaşamak denirse abi bir forumda konu silinecek ne yaşandı diye meraktan çatlıyorum mesela. :kekw:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-neden-alinmamali-koetue-yanlari-nelerdir.893876/ can aldım can verdim bu konuda bir şey anlatacam diye.

Senerr

80+ Bronze
anakartdan kısılmasına karşıyım feci sorunlar yaratıyor.
Bende panelde karşıyım, Nvidia zaten e spor oyunları için reflex teknolojisi geliştiriyor daha optimize çalıştırıyor vs. diye alıyorsun laptop alırken ama bir bakıyorsun ufo testinde nesnelerin arkasında parmak kadar hayalet. Giriş seviyesi bir oyuncu laptopu alıyorsun sonuçta bir yerlerinden kısacak ki ucuza satsın o yüzden bende ya almayın bu laptop çöp diye bağırmıyorum not geçiyorum isteyen alsın isteyen almasın. Sizin gibi insanların hayatta kalması bence mucize. :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bende panelde karşıyım, Nvidia zaten e spor oyunları için reflex teknolojisi geliştiriyor daha optimize çalıştırıyor vs. diye alıyorsun laptop alırken ama bir bakıyorsun ufo testinde nesnelerin arkasında parmak kadar hayalet. Giriş seviyesi bir oyuncu laptopu alıyorsun sonuçta bir yerlerinden kısacak ki ucuza satsın o yüzden bende ya almayın bu laptop çöp diye bağırmıyorum not geçiyorum isteyen alsın isteyen almasın. Sizin gibi insanların hayatta kalması bence mucize. :)
şöyle kişiler bana laf sokmaya çalıştı ohoo adam anakart önemsiz diyor sonra bana neler saydı kaçma nereye gidiyorsun çay içecez dedi kendisi sustu bana LOQ lar anakartsal sorunlu diyor bana attığı LOQ lar Hindistan cihazı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-30 002538.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-30 002538.png
    27.4 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2024-08-30 002701.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-30 002701.png
    36.5 KB · Hit: 9

Senerr

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ben sana diyorum, o laptopu kalkarlar kasaya HP makyaj falan yaparlar 2025 model diye yine gelirler artık alınır anakart değişti diye ama siz Hp işini sevdiniz bence.
herkes düzgün laptop alsın diye uğraşıyorum hocam her bütçeye güzel cihaz tavsiye ediyorum.

galibiyet gene benim sonra kendisi konu açtı orda da laf söyleyemeyince sanırsam forumu bıraktı.

Ekler

• resim_2024-08-30_002949016.png
    resim_2024-08-30_002949016.png
    9.9 KB · Hit: 7

Senerr

80+ Bronze
herkes düzgün laptop alsın diye uğraşıyorum hocam her bütçeye güzel cihaz tavsiye ediyorum.
Tamam ama 2025 model çıkardılar mesela Victus 16 kasası değişti konuyu okumaya üşenen tayfada gelir ya kasa değişti anakartı da güzel artık diye konunu basar sende laf anlatacağım diye uğraş. Kimse zorla almıyor ki şimdi baktığın zaman hocam. Sen yine bildiğini de ben karışmak istemiyorum ama seni her gördüğümde donanım arşivine hala şaşırıyorum bu adamın konu 103 sayfa ve hala nasıl hayatta ve konusu kapanmadı acaba diye. Bu forumun sahibi ve ekibi gerçekten sabırlı.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Tamam ama 2025 model çıkardılar mesela Victus 16 kasası değişti konuyu okumaya üşenen tayfada gelir ya kasa değişti anakartı da güzel artık diye konunu basar sende laf anlatacağım diye uğraş. Kimse zorla almıyor ki şimdi baktığın zaman hocam. Sen yine bildiğini de ben karışmak istemiyorum ama seni her gördüğümde donanım arşivine hala şaşırıyorum bu adamın konu 103 sayfa ve hala nasıl hayatta ve konusu kapanmadı acaba diye. Bu forumun sahibi ve ekibi gerçekten sabırlı.
Victus 16 nın kasası hayla aynı sadece boş slot yeri vardı anakartda 2023 lerde hatırlar iseniz oraya bir slot lehimleyip yeni diye yedirdiler kanmayın.

hocam birde konu DA nın en büyük şahsi inceleme konularından oldu sanırsam neden kapatsınlar ki durduk yere.

Senerr

80+ Bronze
Victus 16 nın kasası hayla aynı sadece boş slot yeri vardı anakartda 2023 lerde hatırlar iseniz oraya bir slot lehimleyip yeni diye yedirdiler kanmayın.
Evet onu da duydum, tek slot ssd ne ya bu arada rezillikti o gerçekten. Ya bende farzı misal verdim bu HP baktı linçler geliyor kasa tipini değiştirir satar işte Casper'da da biz mesela aldık G870 yeniydi o sıralar yani. Şansıma elimde patlamadı ama dur bakalım. 2 3 yıl daha böyle gidersek ben Casper logosu taşırım. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,638
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom